Alınan bilgilere göre; Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik başlatılan soruşturması kapsamında Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü harekete geçti.

KOM ekipleri, KHK ile kapatılan Ceylan Bey Özel Eğitim Şirketi ve bu şirkete bağlı Hatuniye Kültür ve Eğitim Vakfı yöneticileri ile çeşitli özel hastanelerde halen görev yapan doktorların aralarında bulunduğu 25 kişinin yakalanması için eş zamanlı operasyon düzenledi.

Bursa merkezi başta olmak üzere Yenişehir, İnegöl, Mustafakemalpaşa, Gemlik, Orhangazi ilçeleri ile Van ve Erzincan illerinde düzenlenen operasyonlarda, 3'ü İnegöl'den olmak üzere 25 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat Cezaevinde İntihara Kalkıştı: Şok Eden Detaylar Ortaya Çıktı! Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat Cezaevinde İntihara Kalkıştı: Şok Eden Detaylar Ortaya Çıktı!

Haklarında FETÖ/PDY üyesi olmak, örgüte ait Bank Asya'ya para yatırmak ve Bylock kullanmak suçları bulunan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan 2'si kadın 19 kişi adliyeye sevk edildi. 19 şüphelinin tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi.