Elinde bıçaklarla

Antalya’da huzurevinden çıkartıldığı için 2 kişiyi bıçakla öldürüp 1 kişiyi de ağır yaralayan zanlının, huzurevinde elinde bıçak, kamera görüntüleri ortaya çıktı. 

Genç Gazete 2 Kişinin Öldürüldüğü Huzurevinde Dehşet Anları  (10)

Yaklaşık 5 yıldır huzurevinde kalan İzzettin Süğüt (65), husumetli olduğu öne sürülen diğer huzurevi sakinlerinden Selçuk Goncegül’e (73) uyuduğu sırada meyve bıçağıyla saldırdı, ardından olayı duyup gelen Ali Serdar Batır (66) ve Ahmet Özdemirel'i de (74) bıçakladı. Olay sonrası Süğüt yangın merdiveninden kaçtı.

Genç Gazete 2 Kişinin Öldürüldüğü Huzurevinde Dehşet Anları  (7)

Huzurevi yönetimi çıkışını vermiş

Katil zanlısının daha önce de huzurevinde yaşadığı tartışmalar sebebiyle hakkında tutanak tutulduğu, huzurevi yönetimi tarafından çıkışına karar verildiği ve ek sürenin cinayet günü sona erdiği öğrenildi.

Genç Gazete 2 Kişinin Öldürüldüğü Huzurevinde Dehşet Anları  (6)

Döşemealtı ilçesindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi'nde dün gece 2 kişiyi öldürüp 1 kişiyi yaralayan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen İzzettin S.'nin (65), huzurevinde elinde bıçak olan güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Genç Gazete 2 Kişinin Öldürüldüğü Huzurevinde Dehşet Anları  (4)

Güvenlik görevlisiyle karşılaşma anı

Görüntülerde iki elinde bıçak bulunan zanlının koridorda huzurevinin güvenlik görevlisiyle karşı karşıya gelmesi, görevlinin yere düşmesiyle İzzettin S.'nin peşinden gitmesi yer aldı.

Genç Gazete 2 Kişinin Öldürüldüğü Huzurevinde Dehşet Anları  (3)

Görüntülerin devamında güvenlik görevlisi olay yerinden kaçarken, İzzettin S.'nin de merdivenlerden inip huzurevinden kaçması güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.  

Bursa Gemlik’te polisten kaçan araç, terk edilmiş olarak bulundu Bursa Gemlik’te polisten kaçan araç, terk edilmiş olarak bulundu

Genç Gazete 2 Kişinin Öldürüldüğü Huzurevinde Dehşet Anları  (2)

"Neden öldürdün?"

Gazetecilerin "Neden öldürdün" sorusuna  "Huzurevi müdürüne sorun" yanıtını veren zanlı, polislere de "Başımı eğmenize gerek yok" dedi.                                    

Kaynak: İHA