Alınan bilgiye göre, Bünyamin Güzeltaş, Metin Şener ve Yusuf Koldanca, yürüyerek Boğazköy Barajı kenarına geldi.

Burada bir süre zaman geçiren üç arkadaştan Güzeltaş ile Şener serinlemek için gölete girdi. Yüzdükleri sırada boğulan iki öğrencinin cesedini sudan Bursa Emniyet Müdürlüğü Sualtı Polisi ekipleri çıkardı.

TOPRAĞA VERİLDİLER

Savcılık incelemesinin ardından Abdülhamit Han Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Bünyamin Güzeltaş ile Hacı Sevim Yıldız-3 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Metin Şener'in cenazeleri, Bursa Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından Huzur Mahallesi'nde defnedildi.

7 GÜN SONRA KARNE ALACAKTILAR

Ölümleriyle ailesi ve sevenlerini yasa boğan öğrencilerin eğitim gördüğü Abdülhamit Han Ortaokulu ile Hacı Sevim Yıldız-3 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yas var. Öğrencilerin oturduğu sıralar bu sabah boş kalırken, iki öğrenci 9 Haziran'da karne alacaktı.

'KALBİMİZDESİN'

10-A sınıfında okuyan Metin Şener'in oturduğu sıranın üzerine resmi ile çiçekler koyan sınıf arkadaşları, sıranın üzerine 'Başımız sağ olsun', 'Kalbimizdesin' gibi sözler yazdı.

GERİDE MEZUNİYETİNDE ÇEKİLEN RESİMLER KALDI

Abdülhamit Han Ortaokulu'nda eğitim gören Bünyamin Güzeltaş'ın sınıfında da hüzün hakim. Güzeltaş'ın oturduğu sıraya mezuniyetinde çekilen resimler konuldu. Mezun olmasına 7 gün kala hayatını kaybeden Güzeltaş'ın TEOG sınavında başarılı olduğu ve Anadolu Lisesi türünde bir okulu kazanacak puana sahip olduğu bildirildi.

Ayrıca talihsiz öğrencinin olayın yaşanmadan önce arkadaşlarının tavsiyesi üzerine Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsünü gezmek için gittiği ardından da serinlemek için olayın yaşandığı gölete girdikleri ifade edildi.