Alınan bilgiye göre, Çay bahçesinin çatı yapımında kullanılmak üzere bastırılan demir kalıpların çalındığını gören işyeri sahibi durumu emniyete bildirdi.

MOBESE kameraları ile çevredeki iş yerlerinin kameralarını inceleyen emniyet ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelileri tespit etti.

2 KİŞİ YAKALANDI

Yapılan çalışmalar sonucunda şüphelilerden C.A (17) ile R.Y (19) yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin verdiği bilgi doğrultusunda çalınan demir kalıplar, Alanyurt yolu üzerinde boş bir arazide toprağa gizlenmiş şekilde bulundu.

200 KİLO DEMİR KALIP

Çalınan 200 kilo demir kalıbın değerinin yaklaşık 8 bin TL olduğu bildirilirken, gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü. Ele geçirilen demir kalıplar ise sahibine teslim edildi.

İŞYERİNDEN CEPHANELİK ÇIKTI

Bu arada referandum süresince umumi açık yerlere yönelik denetim yapan emniyet ekipleri, Alanyurt yolu üzerindeki bir işyerini denetledi. Denetimde, ruhsatsız 2 av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca ile silahlara ait mermi ve fişek ele geçirildi. El konulan silahlar incelenmek üzere Kriminale gönderildi.