Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi dokusu korunarak gerçek bir meydana dönüştürülen Atatürk Stadyumu, 5 Nisan Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlayacak.

Atatürk Meydanı'nda düzenlenen ilk etkinlik olan mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan, hem referandum sürecini değerlendirecek hem de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 236 milyon 840 bin 455 TL'lik yatırımları hizmete açacak.

İNEGÖL'DE VAR

Boyalıca ve Cerrah Ürün Toplama Merkezleri, Tekke Süt Toplama Merkezi, Gemlik, Harmancık, Kestel, İznik ve Osmangazi ilçesindeki sulama gölet ve tesisleri ile kırsal bölgelerdeki içme suyu hatları ile su depoları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hizmete sunulacak.

Bunun yanında kırsal alanlardaki yaşam kalitesini yükselmeye yönelik hayata geçirilen Keles Belenören Köy Konağı, Harmancık Gedikören Köy Konağı, Mudanya Altıntaş Hizmet Binası da kullanıma açılmış olacak.

900 BİN TL'YE MAL OLDU

Yaklaşık 2 bin 300 metrekare alanda yapılan Cerrah Ürün Toplama Merkezi, 500 metrekare kapalı alanda 7 ayrı bölüm olarak ürünleri depolama şansı sunuyor. İdari bölümün de yer aldığı tesis, yaklaşık 900 bin TL'ye mal oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni anayasa çözümü hızlandıracak Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni anayasa çözümü hızlandıracak

80 milyon TL'ye mal olan Akışkan Yataklı Çamur Yakma ve Enerji Elde Etme Tesisi, arıtma tesislerinde biriken çamurun elektriğe dönüşümü için hayata önem taşıyor. Günlük 400 ton çamur yakma kapasitesi bulunan tesis de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hizmete açılırken, bunun yanında D13 su deposuna kurulan Hidroelektrik Santrali ve D46 su deposu üzerine kurulan Güneş Enerji Santrali de devreye alınmış olacak.