Hac farizasını yerine getiren hacılar, kutsal topraklardan büyük bir mutlulukla dönüyor. Hac için anne ve babasının yanı sıra 3 aylık çocuğunu da yanında götüren Rengigül Gün, yaşadıklarını gazetemize anlattı.

Kiraya verdiğimiz yer haram olan işlerde kullanılırsa bize de günah olur mu? Kiraya verdiğimiz yer haram olan işlerde kullanılırsa bize de günah olur mu?

9.YILDA KURASIZ GİTTİK

Anne ve babasıyla hac yolculuğuna çıkan Rengigül Gün, şunları söyledi: "2007 yılında hacca yazıldık. 8 sene kuranın çıkmasını bekledik. 9.senemiz de kuraya girmeden gittik. 2012'de evlendim 3 yıl çocuk sahibi olamadık. Nasip böyleymiş. Belki de oğlumuz Mustafa'nın doğmasını beklemişiz. Annem babam ben ve 3 aylık oğlum gittik. Hac görevimizi yerine getirdik"

ALLAH EŞİME DE NASİP ETSİN

Gün; "Bu süre zarfından annem babam iyice yaşlandı sağlık sorunları da var, onlara ben yardımcı oldum. Hac vazifesi çok meşakkatli bir görev... Gitmekten vazgeçmeyi hiç düşünmedik. Herkes senin için çok zor olacak diyordu. Ama Allah yardım etti. Bu muhteşem duyguları ailemle birlikte yaşadım. Benim için daha da güzel oldu. Rabbim eşime de gitmeyi nasip etsin inşallah" diye konuştu.

Ergün ve Rengigül Gün'ün 4 aylık çocukları Mustafa, hacı olarak yurda sağ salim döndü.