BEBEK DOSTU HASTANE

Yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren İnegöl Devlet Hastanesi, hastalarına 5 yıldızlı binada hizmet vermeye devam ediyor. 'Anne ve bebek dostu hastane' unvanlarına sahip hastane, doğumdaki başarısıyla parmak ısırtıyor.

ANNELERE ÖZEL HİZMET

İnegöl Devlet Hastanesinin doğumhanesi, anne adaylarına modern bir hizmet sunuyor. Bebeklerin dünyaya gözlerini açtığı servis, Türkiye'de sezeryan doğum oranının az olduğu yerlerden bir tanesi olarak dikkat çekiyor.

Anne adaylarını en sağlıklı doğum yöntemi olan normal doğuma özendirme adına Türkiye'ye örnek olan çalışmaların altına imza atan Devlet Hastanesi, farklı illerden gelen hastalara da hizmet veriyor.

TEŞEKKÜR MEKTUPLARI ALIYOR

Hastane verdiği kaliteli hizmetle adından söz ettirirken, hizmet alan vatandaşlar ise hastaneye teşekkür mektubu gönderiyor.

Bunlardan birisi de Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde görevli Ziraat Yüksek Mühendisi Zeynep Bilgen...

İnegöl Devlet Hastanesinde doğum yapan Bilgen, aldığı hizmetten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek,

"Doğum yapan arkadaşımın tavsiyesi üzerine İnegöl Devlet Hastanesini tercih ettim. Hastanenin özellikle doğum bölümünün temizliği, sancı odalarının tek kişi oluşu, çalışan personelin güler yüzüyle hizmet verişi ve hastalara yardımcı oluşu hastaneyi seçmemde etkendi."

"Kütahya'da yaşıyor olmama rağmen gelip İnegöl Devlet Hastanesinde doğum yaptım. Allah bütün çalışanlardan razı olsun.

Alarm Verildi: FLiRT Varyantı Sahneye Çıktı! Yeni Covid Dalgası Kapıda mı? Alarm Verildi: FLiRT Varyantı Sahneye Çıktı! Yeni Covid Dalgası Kapıda mı?

Doğumumum çok güzel geçti. Muhteşem eğitimli ve güzel bölüm. Özellikle Semra ebeye çok teşekkür ederim" dedi.

KLİPLİ TEŞVİK

Bu arada normal doğumu teşvik etmek için ülke çapında yapılan çalışmalara en büyük desteği veren İnegöl Devlet Hastanesi normal doğuma teşvik için klip hazırlamıştı.

Yeniliklerin hastanesi olmaya devam eden İnegöl Devlet Hastanesi normal doğum için yeni tekniklerin verildiği Türkiye'de pilot hastane olmuştu.

TÜRKİYE ORTALAMASININ ALTINDA

Ayrıca Türkiye'de 'Anne Dostu' hastane olan yalnızca 5 hastaneden birisi olan İnegöl Devlet Hastanesinde sezeryan doğum oranlarında ciddi azalma olduğu ve hastanenin sezeryan doğum oranında Türkiye ortalamasının altında yer aldığı bildirildi.