Kobani Davasında Kararlar Açıklandı Kobani Davasında Kararlar Açıklandı
Anadolu Gençlik Derneği Ortaokullar Komisyon Başkanı Mustafa Özkan, yaz eğitimleri hakkında bilgi verdi.

KATILIMCILARA HEDİYELER
Özkan: “Anadolu Gençlik Derneğimiz tarafından Türkiye’nin dört bir noktasında, gençlerin milli ve manevi değerlerine katkı sağlamak amacı ile gerçekleştirilen, öğrencilere yönelik Yaz Etkinlikleri programları çerçevesinde Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi olarak 5 merkezde başlattığımız Yaz Eğitimlerine 319 erkek, 181 kız öğrenci olmak üzere toplam 500 öğrenci başvurdu. Kayıt yaptıran her öğrencimize tişört, 11 adet etkinlik kitabı, sırt çantası, kalem ve namaz takkesinden oluşan set hediye ettik” dedi.

SEVDAMIZ TÜRKİYE
“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır düsturuyla hareket eden Anadolu Gençlik Derneğimizin projesi insan, muhatap kitlesi gençlik, sevdası Türkiye’dir” diyen Özkan: “Bütün insanlığın yararına hayrı ikame etmek, iyi, doğru, faydalı ve adil olanı hâkim kılmak için, gençliğe sahip olanın geleceğe sahip olacağını idrak ederek çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Toplamda 9 hafta sürecek olan yaz etkinliklerimizde Kur’an-ı Kerim, ilmihal, ahlak ve siyer seminerlerinin yanı sıra programımızın içerisine geziler, piknik, iftar programları, futbol turnuvası, havuz, ata binme ve yarışmalar gibi sosyal ve sportif etkinlikler de yerleştirerek öğrencilerimizin daha da severek bu etkinliklere devam etmelerini sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

HAYIRLI ÇALIŞMALAR İÇİNDEYİZ
Özkan şöyle devam etti: “Ramazan ayını karşıladığımız bu mübarek günlerde çocuklarla hayırlı çalışmalar yapmanın mutluluğu içindeyiz. İşte böylesine önemli bir zamanda Hz. Peygamber Efendimizin Sizin en hayırlınız Kur anı öğrenen ve öğretendir hadisi şerifini temel düstur edindik ve yine Hz. Peygamber Efendimizin Senin elinle bir kişinin doğru yolu bulması güneşin üzerine doğup battığı her şeyden daha hayırlıdır Hadisi şerifindeki mana ile de hareket etmeye çalışıyoruz. Bu anlamda Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi olarak düzenlediğimiz yaz etkinliklerimize katılan öğrencilerimize, onları bizlere teslim eden velilerimize ve Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubemizdeki görevli arkadaşlarımıza teşekkür eder, ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlı olmasını dileriz”