Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Geçtiğimiz aylarda U-19 yaş grubunda forma giyen bir oyuncunun yakını, A takıma yükselmesine onay vermeyen Antrenör Özgür Şahin'e tepki göstererek, darp etmişti.

Yaşanan bu üzücü olayın ardından Şahin ile Altyapı Koordinatörü İrfan Kapdan ve altyapı antrenörleri görevlerinden istifa etmişti.

İstifa eden hocaların yerini İnegölspor, yeni alt yapı hocalarıyla doldurdu. Buna göre; U19 ile U17 Sorumlusu Osman Çokkır, U16 Sorumlusu Altay Can, U15 Sorumlusu Mustafa Dinçer,

U14 Sorumlusu Sait Taşkesen, U13 ile U12 Sorumlusu Tansu Yılmaz, U11 ile U10 Sorumlusu Ayhan Güneş, U9 ile U8 Sorumlusu Tacettin Elmas, Kaleci Antrenörü ise İlker Çalık oldu.

İYİ ANTRENÖR KADROSU OLUŞTURDUK

Altyapı Sorumlusu Köksal Demiral, "Bu sene İnegölspor'da bir süreç gelişti. Antrenör arkadaşlarımız istifa ettiler. Onların yerine de biz geldik. İyi bir antrenör kadrosu oluşturduk. İnegölspor olarak bizim amacımız yukarıya oyuncu çıkartmak. Bilindiği gibi akademi ligi vardı kalktı. Tekrar federasyon bir karar aldı. 2 yaş grubunu birleştirip, böyle bir oluşum yaptı."

"Biz yine akademi ligi için müracaatımızı yaptık. Federasyondan haber bekliyoruz. Eğer akademi ligi başlarsa yine bu antrenör arkadaşlarımız ve oyuncu kadrosuyla devam edeceğiz. Ama süreç devam ediyor. Şuan yerel ligde oynuyoruz. Şuan U19 ve U 14 maçları oynanıyor. Bu takımlarımızın 5. maçı oldu. Maçlar devam ediyor. Antrenör arkadaşları tanıtma şansımız bir türlü olmadı."

"Hepsini bir araya getiremedik. Şuan bütün yaş grup hocaları belli. Bilindiği gibi ben İnegölspor altyapı sorumlusuyum. Bu antrenör arkadaşlarımızla bu sezon devam edeceğiz. İnşallah bütün arkadaşlarımız için hayırlı olur. Bu sezon güzel bir şeyler yapmak için geldik. İnşallah Allah'ın izniyle bu işi başaracağız. Kimsenin de şüphesi olmasın" diye konuştu.