BARAJ CİVARINA DİKTİLER

Altın Nesil Okulları anasınıfı ve 1. sınıf öğrencileri öğretmenleri ve Orman Bölge Müdürlüğü rehberliğinde, Hamzabey Barajı civarında belirlenen bir araziye, gezi düzenleyerek, yanlarında getirdikleri fidanları diktiler.

ORMANLAR KADAR FARK VAR

"Durup dikilmekle, gelip dikmek arasında ormanlar kadar fark var." sloganıyla hareket eden Altın Nesilli minik öğrenciler doğayla iç içe bir gün geçirerek yeşilin, ağacın, çevrenin önemini bir kez daha kavramış oldular.

Orman Bölge Müdürlüğü tarafından desteklenen projede öğrenciler öğretmenlerinin desteği ile açtıkları çukurlara kendi elleri fidanlarını dikerek keyifli bir gün geçirdiler.

PEEYGAMBERİMİZİN HADİSİ VAR

Etkinlikle ilgili değerlendirme yapan Okul Müdürü Serdar Acar,

"Öğrencilerle birlikte yapılan bu tür etkinlikler onların becerilerini geliştirmede, sosyalleşmelerinde en önemlisi de doğayı benimsemelerinde ve sevmelerinde önemli rol oynamaktadır.

Okul içinde hafta boyunca yapılan, pano çalışmaları, sınıf içi etkinlikler ve bilgilendirme çalışmalarının yanı sıra fidan dikme projesi ile de öğrencilerimiz, öğrendiklerini pekiştirmiş oldular.

Peygamber Efendimiz, 'Yarın kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikin.' demiş. Biz de elimizden geldiğince öğrencilerimizin çevre bilincini geliştirmek için bu şekilde uygulamalı projelerimizi sürdüreceğiz.

Bu sebeple, etkinliğin planlanmasında görev alan öğretmenlerimize, projeyi destekleyen Orman Bölge Müdürlüğüne ve fidanları diken, onlara can suyunu veren öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

2024-EKPSS soru kitapçlıkları ve cevap anahtarları yayımlandı 2024-EKPSS soru kitapçlıkları ve cevap anahtarları yayımlandı