Türkiye Okul Sporları Oryantiring Bölge Birinciliği Şampiyonası, Kırklareli Çukurpınar köyünde 20 farklı şehirden yaklaşık 500 sporcunun yarışmaya katılımıyla gerçekleşti. Düzenlenen müsabakalarda Altın Nesil Okulları “Küçük Kızlar” takımı, 18 takım arasından bölge birincisi, “Yıldız Erkekler” takımı, 16 takım arasından bölge birincisi olarak şampiyonayı tamamladı. Aynı zamanda kendi kategorilerinde ferdi olarak yarışan Altın Nesil Okulları öğrencileri Mustafa Talha BİLGE bölge birincisi, Nurbanu BAYRAKTAR bölge ikincisi ve Selin TUTUM bölge üçüncüsü olarak ödüllendirildi.

Altın Nesil Okulları oryantiring takımı öğrencileri, elde ettikleri başarılarla 22 Mayıs’ta Denizli’de düzenlenecek olan Türkiye Birinciliği Şampiyonası’nda Marmara Bölgesi’ni temsil etmeye hak kazandı.

BUÜ’nün üniversite-sanayi işbirliği yelpazesi genişliyor BUÜ’nün üniversite-sanayi işbirliği yelpazesi genişliyor


Öğrencilerinin elde ettikleri başarılarla ilgili değerlendirme yapan Altın Nesil İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Serdar ACAR, “Okulumuzda uzun süredir devam eden oryantiring çalışmalarının başarılı sonuçları ile gurur duyuyoruz. Bu başarılar, öğrencilerimizin süreç boyunca yürüttükleri disiplinli çalışma ve başarı azmi sonucunda ortaya çıkmıştır. Bundan sonraki hedefimiz 22 Mayıs’ta Türkiye şampiyonu olarak başarılarımızı taçlandırmaktır. Şampiyonaya katılan  tüm sporcuları bu büyük başarılarından dolayı Altın Nesil Okulları olarak tebrik ediyor ve başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz. Öğrencilerimizin bu başarıyı elde etmesi yolunda çaba gösteren Antrenörleri Tarık ŞEKER ve Aleyna MİNDEN’e, tüm öğretmenlerimize ve özveri ile onları destekleyen ailelerine de teşekkür ediyoruz.”

Kaynak: Haber Merkezi