AMERİKA'YA DAVET

Mobiliyum AVM'nin 2016 yurtdışı pazarlama çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, Amerika Pazarı'nın herhangi bir fuar yatırımı yapmadan önce İnegöl mobilyasına göstereceği ilgi konusunda fikir alışverişleri yapıldı.

Mobiliyum'a yapılan ziyaretten memnun olduklarını ve "Dünyada eşi benzeri olmayan tasarım ve yapıda bir mobilya ticaret merkezi gördüklerini" dile getiren heyet, Mobiliyum üyelerinin tamamına ziyaretler gerçekleştirerek ürünler hakkında detaylı bilgiler aldı.

Yatak odası takımlarında ürün ölçüleri konusunda bilgi veren heyet, yapılacak değişiklikler ve halihazırdaki dizaynlar ile Amerika Pazarı'nda yer bulmanın mümkün olabileceğini ifade ettiler.

Amerikan Mobilya alıcılarının ülke dışına seyahat etme alışkanlıkları olmaması nedeniyle, pazarın majör fuarı Highpoint'te yer almanın, çok hızlı bir giriş yapma fırsatı sunacağını belirten heyet, Mobiliyum AVM ve üyelerini fuara davet etti.

İNEGÖL MOBİLYASI İÇİN FIRSAT

Mobiliyum üyelerinin mağazalarının gezilerek İnegöl mobilyası, malzeme kalitesi ve lojistik avantajlarının görüşüldüğü ziyaretle ilgili detaylı bilgiler veren Mobiliyum AVM Genel Müdürü Mustafa Çaltılı ise şöyle konuştu:

" Açıldığımız günden bu yana ihracat konusundaki hedeflerimizi gerçekleştirmek için yurtdışı pazarlama çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Bu doğrultuda Ekim 2015'de Mobiliyum'u ziyaret eden High Point Market Mobilya Fuarı'nın genel müdürü Alfred L. Bolton'u bu defa mobilya alım danışmanları Ron Curlee ve Terry Furr eşliğinde ikinci kez İnegöl'de ağırladık.

Ziyaret süresince İnegöl Mobilyası hakkında bilgiler paylaşılarak, hangi ürünlerin Amerika Pazarı'na uygun olduğu, hangi ürünlerde değişiklikler yapılarak Amerika Pazarı'na girebileceği konularında görüşmeler yapıldı"

"Oldukça verimli geçen ziyarette gelen heyete, Mobiliyum üyelerinin, gerek üretim kapasitesi ve teknolojisi, gerek tasarım ve kalitesi gerekse lojistik avantajlar bakımından Çin ve Vietnam'daki rakiplerine kıyasla daha uygun maliyetle ürün sağlayabileceği gösterilmiş oldu.

Bununla birlikte Amerika'nın Çin mallarına uygulamaya başladığı anti-damping vergilerinden dolayı, Amerika Pazarı'nda İnegöl Mobilyası için önemli bir fırsat çıktığı kaçınılmaz bir durum.

Mobiliyum AVM olarak biz de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirecek ve iki ülke arasındaki ticaret hacmini arttırmak için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz.

Ayrıca Mobiliyum AVM olarak yurtdışı pazarlama faaliyetleri kapsamında, yıl içerisinde farklı coğrafyalardan davet edeceğimiz yeni alıcılar ve bizzat stand kiralayarak katılacağımız yurtdışı fuarları ile Mobiliyum AVM'nin değerini tüm dünya alıcılarına duyurucağız."

17 Mayıs Güncel Altın Fiyatları 17 Mayıs Güncel Altın Fiyatları