ERZİNCANLI, İNEGÖLLÜLERİ AĞLATTI

Tarih 11 Ekim 2005. O tarihte Ramazan ayıdır. İnegöl Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Ramazan Sokağı açmıştır. O gece Ramazan Sokağı’nın konuğu Dursun Ali Erzincalı’dır.

“Ey Sevgiliye” adlı şiiriyle İnegöllü sevenlerinin karşısına çıkan Dursun Ali Erzincanlı, gösterdiği performans ile yine büyük alkış alır.

dursun_ali_erzincanlı_[1]

Kendisini izlemeye gelen binin üzerinde vatandaşın karşısında sevilen şiirlerini okuyan Erzincanlı, önce kendisi ağlar sonra da kendisini dinleyenlerini ağlatır.

ARŞİVDEN HABERİMİZİN DEVAMI ŞU ŞEKİLDE:

    Ramazan etkinlikleri kapsamında Uluslar arası fuar Merkezi’nde sahne olan Dursun Ali Erzincanlı’yı dinlemek için gelenler arasında İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye başkan Yardımcısı Yusuf Şen, Emniyet Müdürü Nusret Kızıltaş, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çoğunluğu bayan yüzlerce vatandaş katıldı.

Sema gruplarının gelen dâvetlilere sema gösterileriyle muhteşem bir atmosfer sunduğu salon. Naat-ı şerifleriyle gönüllere taht kuran ve bu tür çalışmalarıyla, ilk olma özelliği taşıyan, Dursun Ali Erzincanlı’ya da ev sahipliği yaptı.

dursun_ali_erzincanlı_[3]

    Konser, Ramazan etkinliklerinin en çok takip edilen gecesi oldu. Özellikle bayanların okunan şiirlerde göz yaşı dökmeleri dikkat çekti.

İnegöl’de Bugün Kimler Vefat Etti | 17 Mayıs 2024 İnegöl’de Bugün Kimler Vefat Etti | 17 Mayıs 2024

     Konserin bir bölümünde aynı duyguyu yaşayanlar arasında Dursun Ali Erzincanlı’da yer aldı. Konserin ardından ise Erzincanlı, Arifan Kırtasiye’ye ait stnad da kitaplarını izledi ve Sefertası Derneği’nin standına konuk oldu.

ramazan_etkinlikleri_[2]

Editör: AYHAN BAYRAKTAR