Yaşanan feci kazanın ardından detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Zile'de torna dükkanı olduğu öğrenilen Ali Gültekin'in büyük oğlu Engin Gültekin'in bu yıl Uludağ Üniversitesi İngilizce öğretmenliği bölümünü kazandığı, Ali ve Satı Gültekin çiftinin diğer iki çocukları Ercan ve Ebru Gültekin'i de yanlarına alarak kayıt için Bursa'ya yola çıktıkları öğrenildi.

ASTSUBAY AĞABEY VE KÜÇÜK KIZI DA CAN VERDİ

Öte yandan, sürücü Ali Gültekin'in ağabeyi astsubay Emin Gültekin'in Burdur'da görev yaptığı öğrenildi. Kardeşini uzun yolculukta yalnız bırakmamak için yolculuğa sonradan dahil olan ağabey Emin Gültekin'in de kızı Ezgi Gültekin ile birlikte aynı araçta can verdiği ortaya çıktı. Hayatını kaybeden astsubayın üzerinden çıkan Gülizar Gültekin'in ismine düzenlenmiş kimliğin eşine ait olduğu, eşinin yanlarında bulunmadığı öğrenildi.

YAKINLARI ADLİ TIPTA FENALIK GEÇİRDİ

Kazada hayatını kaybeden Gültekin ailesinin fertlerinin cesetleri otopsi için Bursa Adli Tıp Morguna getirildi. Acı haberi alan ailenin yakınları morg önüne akın etti.

Cesetlerin teşhis edilmesinin ve otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından cenazeler defnedilmek üzere Tokat'ın Zile ilçesine bağlı Çayır köyüne gönderildi. Cenazeleri teslim alan Gültekin ailesinin yakınları fenalık geçirdi. Acılı aile güçlükle teselli edildi.