UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan dorukta! Yarı finalin ilk rauntları tamamlandı ve futbolseverler, geri sayıma başladı. Avrupa futbolunun zirveye ikinci adayı olan bu turnuvada, takımlar şimdi rövanş maçlarında karşı karşıya gelecek. Peki, Avrupa'nın devlerini finalde kimler bekliyor? İşte merakla beklenen rövanş maçlarının tarihleri ve detayları.

Avrupa futbolunun gözde mücadelelerinden UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final ilk maçları nefes kesti. Alman devi Bayer Leverkusen, İtalyan rakibi Roma'yı deplasmanda 2-0 mağlup ederek avantajlı bir skorla evine döndü. Maçın yıldızları, 28. dakikada fileleri havalandıran Florian Wirtz ve 73. dakikada skoru belirleyen Robert Andrich oldu.

Şampiyon Bursaspor! 14 Yıl Önce Bugün... Şampiyon Bursaspor! 14 Yıl Önce Bugün...

Fransa'nın gururu Olimpik Marsilya ise, evinde İtalya'nın köklü takımlarından Atalanta ile karşılaştı. Atalanta'nın forveti Gianluca Scamacca, 11. dakikada takımını öne geçiren golü kaydetti. Ancak Marsilya, 20. dakikada Chancel Mbemba'nın golüyle cevap verdi ve maç 1-1 sona erdi.

Futbol dünyası şimdi, 9 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek olan rövanş maçlarına odaklandı. Bu karşılaşmalar, kimlerin finale adını yazdıracağını belirleyecek. Avrupa'nın en büyük futbol sahnesinde mücadele eden takımlar, kıyasıya bir rekabete sahne olacak. Her iki maç da futbolseverler için unutulmaz anlar vadediyor. Tüm detayları sizinle paylaşmak için yakından takip ediyor olacağız.

Kaynak: Haber Merkezi