MESLEK HAYATINDA 3 KEZ GAZİ OLDU

Meslek hayatında 3 kez gazi olan İnegöllü polis memuru Yavuz Demirkol, Polis Bakım ve Yardım Sandığı (POLSAN) tarafından icraya verildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yardım isteyen gazi polise yardım eli İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız'dan geldi.

POLSAN tarafından Demirkol'a gönderilen yaklaşık 800 TL'lik icra parasının ödemesi yapılarak icra kaldırıldı.

EMNİYET MÜDÜRÜ DEVREYE GİRDİ

Desteğinden dolayı İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız'a teşekkür eden Polis memuru Yavuz Demirkol, "Doğu'da terör olaylarının def edilmesi ve kurulan barikatların kaldırılması için Silvan, Sur, Şırnak ve Nusaybin'e gidişlerdeki uçak ücretleri ile ilgili POLSAN (Polis Sandığı) ile aramızdaki problemi, saygıdeğer İl Emniyet Müdürümüz Sayın Selami Yıldız, bizzat ilgilenerek ödemesini yaptırmıştır."

ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU

2024 Kurban Bayramı Takvimi: Kurban Bayramı Ne Zaman, Tatil Süresi Kaç Gün Olacak? 2024 Kurban Bayramı Takvimi: Kurban Bayramı Ne Zaman, Tatil Süresi Kaç Gün Olacak?

"POLSAN tarafından yanlışlıkla icra yapıldığı ve konunun bu şekilde olmadığı Sayın İl Emniyet Müdürümüze bildirilmiştir. POLSAN tarafından kendilerine geç intikal eden icra konusu ile ilgili İl Emniyet Müdürüm Sayın Selami Yıldız'ın katkısıyla konu çözüme kavuşturulmuştur. İl Emniyet Müdürümüz Sayın Selami Yıldız'a teşekkür etmek ne haddimize ama personel olarak içimizdeki vatan millet coşkusuna ışık tutmasından dolayı minnettarım. Gururla arz ederim" diye konuştu.

BAŞARI BELGESİ VAR

İnegöllü polis memuru Yavuz Demirkol, Terör operasyonlarında göstermiş olduğu fedakar hizmetlerinden dolayı, dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu, övgüyle bahsetmişti. Bunun yanı sıra dönemin İçişleri Bakanı Efkan Ala tarafından da 'Başarı Belgesi'yle ödüllendirilmişti.