2024-EKPSS soru kitapçlıkları ve cevap anahtarları yayımlandı 2024-EKPSS soru kitapçlıkları ve cevap anahtarları yayımlandı

İnegöl Meslek Yüksekokulu'ndaki programa öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

Programda konuşan İMYO Müdür Yardımcısı Tolga Şimşek;

"18 Mart hafta sonuna denk geldiği için öğrenci arkadaşlarımızla bu çalışmayı hayata geçiriyoruz. Bu günlerin anlam ve önemli çok büyük. Çanakkale zaferi birçok yerde işleniyor. Bizim çok kısa olarak bu konuyla ilgili çıkartmamız gereken nokta; biz Türkiye üzerinde farklı ırklardan, düşüncelerden, dünya görüşlerinden olan insanlar olarak can kan olmuşuz.

Bu ülke geleceği, bekası, milli beraberliği, milli iradesi için hep beraber yüreklerimizi ortaya koyacaklarımızdan eminim. Biz aynı gemi içerisindeyiz. Bu ülkenin daha ileri medeniyet ve uygarlık seviyesine ulaşabilmesi için farklı alanlarda tecrübelerimiz olacaktır.

BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR

Türkiye'nin bulunduğu konum içerisinde çok daha fazla birlik ve beraberliğe, dayanışmaya ihtiyacı var. Bizim bu dayanışma içerisinde olmamız bütün dünyayı rahatsız ediyor.

Dayanışma gösterilerimiz, samimi duygularımız, ortaya koyduğumuz emek Türkiye'yi çok daha ileri seviyelere ulaştıracaktır. Öğrenci arkadaşlarımdan da Türkiye'deki tüm gençlerden de eminim" dedi.

Program şiirler, konuşmalar ve çeşitli sinevizyon gösterileri ile devam etti.