Hastane yetkililerinden yaralıların durumu hakkında bilgi alan Bakan Müezzinoğlu, trafik kazasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara da acil şifa dileğinde bulundu.

Mehmet Müezzinoğlu, "Elim bir trafik kazası sonucu 7 emekçi kadınımızı kaybettik. Bu emekçi kadınlarımız, yarın (bugün) Cumhurbaşkanımızın katılımıyla Ankara'da gerçekleşecek Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle yola çıktı.

Ne yazık ki Bursa'dan çıkan Metal-İş Sendikası üyesi kadın emekçilerimizden 7'sini, Mezitler bölgesinde bir trafik kazası sonucu kaybettik."

İNEGÖL'E 34 YARALI GELDİ

"İnegöl Devlet Hastanesine 34 yaralı geldi, yaralılardan 2'si Bozüyük Devlet Hastanesinde, 2'si İnegöl'de bir özel hastanede.

Burada 7 serviste yatan hastalarımızı tek tek ziyaret ettik. Çok şükür hastaların tamamı, şifa ile taburcu olabilecek pozisyonda."

8 MART ACISI BÜYÜK OLDU

"Kadın, doğururken, büyütürken, üretirken emek veriyor. Esasında bütün bu emeğin karşılığını 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde anmamız mümkün ama hakkını verebilmemiz mümkün değildir.

Bu acı hadisenin kadınımızın hak ve hukukunu daha güçlü merkeze alabileceğimiz bir olumluluğa vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

PROGRAM İPTAL EDİLDİ

7 Kamu Bankası, 1 ATM Çatısı Altında Buluştu! 7 Kamu Bankası, 1 ATM Çatısı Altında Buluştu!

Müezzinoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Ankara'da organize edilen programın iptal edildiğini de belirterek, Yaşanan trafik kazasının gelecek yıllarda hem bu üzüntünün paylaşılacağı hem de emekçi kadın adına olumlu vesileler üretilebilecek bir sürece vesile olmasını temenni ettiğini aktardı.