"İZ BIRAKTIK"

Yoldaş yaptığı açıklamada;

"İnegölspor'a gelip geçici olmaya değil burada iz bırakmaya geldiğimi söylemiştim. Bunu da başardığımıza inanıyorum. İnegölspor'da çalışmaktan son derece mutlu oldum. Sezon başı bir sürü zorluklar sıkıntılar çekildi. Tam olarak olmasa da transferi yaptık. Kampımızı da geçte olsa yaptık."

MADDİ İMKANSIZLIKLAR

Maddi imkansızlıklar altında oluşturulan bu takım kümede kalsın mantığı vardı. Bu doğrultuda geçen 5-6 hafta ve 7-8. haftalardan sonra takımımız oturdu ve ivme kazandı. 10 haftadan sonrada güzel bir ivme kazanılmaya başlandı. Oyunsal ve mücadele olarak daha iyi yerlere geldik.

İlk devreyi bitirdiğimizde ulaştığımız 29 puan vardı. Tabi bu büyük bir rahatlama yarattı. Yani küme düşme sebebiyle yola çıkarılan bir takımın 29 puan alması gayet başarılı oluyor. İnegölspor o korkuyu daha ilk devre atlatmış bulundu" dedi.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin tarihi belli oldu Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin tarihi belli oldu

İkindi devre imkansızlıklardan dolayı transfer yapamadıklarını aktaran Yoldaş,

"İlk devredeki mevcut kadrodan da 5 oyucumuzun eksikliği oldu. Bu eksiklikler herkesin moralini bozdu. Oyuncularımız eksik olan arkadaşlarının eksiklikleri aratmamaya çalıştılar. Bunda da başarılı oldular. İlk devrenin son 3 maçından sonra yakaladığımız 10 maçlık bir periyodumuz var. O süreçte de iyi puanlar topladık."

"SON MAÇA KADAR SAVAŞTIK"

"Sonrasında deplasmanda iddialı takımlar karşısında kaybettiğimiz puanlar bizi biraz daha zora soktu. Belli nedenlerden dolayı bu 10 maçlık periyodu daha yukarı taşıyamadık.

Son maça kadar büyük bir profesyonellik anlayışıyla, disiplinle, istekle, arzuyla oyuncularım görevlerini yerine getirdiler. Bizde aynı şekilde. Çok iyi bir şekilde İnegölspor'a hizmet ettiğimizi düşünüyorum."

"Bundan dolayı oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Başkanımıza, yönetimimize, basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. İçeride ve deplasmanda oynadığımız maçlarda inanılmaz bir destek sağlayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnegölspor'un ileriki yıllarda daha iyi olmasını bizleri mutlu edecektir."

SÖZLEŞMEM BİTTİ

"Benim İnegölspor'la olan sözleşmem bitti. Biz İnegölspor'u çok seviyoruz. Güzelde bir senemiz geçti. Oyuncularla güzel bir kaynaşmamız oldu.

Yönetimle, taraftarla aynı şekilde. İnanıyorum ki, bütün İnegölspor severlerin bize bakışı çok sıcak. Kongre sürecini bekleyeceğiz. İnegölspor'la çalışmayı isterim."

"Biz teknik adamın çalışmayı isteyeceği bir kulüptür. Eğer teveccüh edilirse, İnegölspor'u bir üst lige veya daha üst yerlere taşımaya talip olabiliriz. Önümüzde 1 aylık bir süreç var. Ne olur ne biter zaman her şeyi açığa çıkartacaktır" dedi.