BU YIL ALTINCI DERECE

Konuyla ilgili bilgi veren Okul Müdürü Abdurrahim Mercan;

"Okul olarak kültürel faaliyetlerde öncü bir okul konumundayız. Her yıl aldığımız başarılı sonuçlara bu yıl da yenilerini katıyoruz.

Özellikle Başta 15 Temmuz konulu yarışmalar olmak üzere öğrencilerimizin bu konuda bilinçlenmelerine katkı sağlıyoruz. Sağlık alanını da içeren bir okul olmamız "Bağımlılık" konusuna ayrı bir önem verdiğimizin göstergesi.

Öğrencilerimizin bu konuda bilincini artırmayı hedefliyoruz. Bundan sonraki süreçte de yeni yarışmalara katılım çalışmalarımız sürüyor. Yarışmalara öğrencilerimizi hazırlayan okul müdür yardımcım ve edebiyat öğretmenimiz Abdullah Metin Kürümoğlu'na teşekkür ederim.

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin'den Emekliliğe Ayrılan Hüseyin Avni Okumuş'a Ziyaret İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin'den Emekliliğe Ayrılan Hüseyin Avni Okumuş'a Ziyaret

Kendisinin danışmanlığında son on yılda yüzü aşkın başarıya imza attık. Bu yıl şu ana kadar altıncı derecemizi aldık. Öğrencilerimin başarılarının devamını dilerim. Öğrencilerimizin başarısını para ödülüyle pekiştireceğiz.

Yarışma şartnamesi gereği öğrencilerimizin başarılarını okul sitemizde ve yerel basınımızda duyuracağız." dedi.

HEDEF ÜLKE FİNALLERİNE KATILMAK

Dereceye giren öğrenci Beyza Saltan ise şunları söyledi:

"Aldığımız bu başarıdan dolayı çok mutluyum. Önceki yıllarda okulumuzun aldığı başarılar ve Metin hocamın yönlendirmeleri yarışmalara katılma isteğimi güdüledi. hocamızın bizi ve arkadaşlarımızı çalıştırması sonucu okulumuz her yıl birçok başarıya imza atmakta.

Metin Kürümoğlu hocamızla Türkiye, Bursa, İnegöl başarıları elde ettik. Her başarılı öğrencinin arkasında bir öğretmenin imzası vardır. Kendisine ve okul müdürüme bize katkılarından dolayı teşekkür ederim. İnşallah Bursa elemelerini de aşarak ülke finallerine kalırız"