Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanı Alinur Aktaş Murat Yaşar Tanrıverdi'ye yeni görevinde başarılar diledi.

BAŞARILAR DİLEDİ

İnegöl'ün ticari ve ekonomik gelişmişliğine dikkat çekerek bankacılık sektörünün ilçemiz için önem arz ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Bugün TEB Bankası İnegöl Şube Müdürü Murat Yaşar Tanrıverdi'yi ağırlıyoruz. Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendilerinin bankacılıkla alakalı çok önemli birikimleri ve deneyimleri var. İnşallah bu tecrübeleriyle ilçemizdeki sanayicimizin, mobilya esnafımızın ve vatandaşlarımızın önünün açılmasıyla alakalı projeler üretme açısından önemli katkılarının olacağına eminim" dedi.

İNEGÖL SANAYİ ŞEHRİ

İnegöl'ün sanayisi, ekonomisi, ticari hayatı ile çok yoğun ve hızla büyüyen, her daim kendini yenileyen, gelişen bir şehir olduğunu da belirten Başkan Aktaş "İnegöl'de ihracatın artmasının ve dış ticaretin her geçen gün gelişmesi ile mevcut bankaların yürüttüğü çalışmaların kapsamı da genişlemekte. Bu manada ülkemizde bankacılık ağı açısından ön sıralarda kendine yer bulan TEB Bankası kurumsal olarak kendini ispatlayan bir banka. İnegöl ekonomisi için de önemli katkıları ve destekleri var. Görevine yeni başlayan şube müdürümüzün de yapacağı çalışmalarla bu manada şehrimize yeni bir vizyon ve perspektif kazandıracaklarına yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Gündem olan görüntülerin sahibinden açıklama Gündem olan görüntülerin sahibinden açıklama

Bu nazik ziyaretlerinden dolayı da Tanrıverdi'ye teşekkür eden Başkan Aktaş, tüm banka çalışanlarına başarı ve kolaylıklar dilemeyi de unutmadı. Ziyarette TEB Bankası olarak yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Murat Yaşar Tanrıverdi ise yeni görevinde ilçe halkına en iyi hizmeti sunmak için uğraş vereceklerini belirtti. Ayrıca Başkan Aktaş'ın yoğun mesai programı içerisinde kendilerine zaman ayırmasından dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.