Kurum içi iletişime verdiği önemle düzenli olarak İnegöl Belediyesi bünyesinde bulunan müdürlüklerde görev yapan personelle bir araya gelerek belediye hizmetleri, şehrin sorunları ve ülke gündemine ilişkin konuları istişare eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaz sezonunun sona ermesinin ardından yeni dönem istişare toplantılarının ilkini geçtiğimiz hafta Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile gerçekleştirmişti.

Aktaş, personel buluşmaları kapsamında ikinci toplantıyı da Ekim ayının ikinci haftasında yeni kültür sanat sezonunun açılışını yapacak olan Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü personeli ile gerçekleştirdi.

HEDEF VE DÜŞÜNCELERİNİ PERSONELLE PAYLAŞTI

Kültür Sosyal İşler Müdürü Önder Kılıç'ın da hazır bulunduğu personel buluşması, Çarşamba günü 17.00'da Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi binasında gerçekleştirildi. Aktaş, personel buluşmasında İnegöl Belediyesi'nin kültürel ve sosyal faaliyetler alanında önemli hizmetlere imza atan Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü'nün yeni sezon öncesi çalışmalarıyla ilgili personelin görüş ve düşüncelerini dinledi. Bazı personeller burada Kültür Sosyal İşler Müdürlüğünün işleyişleri hakkında fikirlerini dile getirdi.

Personele İnegöl ve İnegöl Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili düşüncelerini de soran Aktaş, halkla iç içe olan Kültür Sosyal İşler Müdürlüğünde motivasyonun önemine dikkat çekti. İnegöl'ün en önemli kurumlarından birinde görev yaptıklarını personele ifade eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yapılan sohbet içerikli buluşmada Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü personelinin fikir ve önerilerini de ilgiyle takip ederek aynı zamanda kendi hedef ve düşüncelerini de personeli ile paylaştı.

Dünya Kung-Fu Şampiyonu Necmettin Erbakan Akyüz'ün Şampiyonluğu İptal Edildi! Dünya Kung-Fu Şampiyonu Necmettin Erbakan Akyüz'ün Şampiyonluğu İptal Edildi!

Belediye personelinin moral ve motivasyonunu arttırarak düşünce ve fikirlerini ilk ağızdan dinleme imkanı sağlayan sohbet toplantısının sonunda Başkan Aktaş, mesai saatlerinin dışında davetini geri çevirmeyip kendisine vakit ayıran personele teşekkür etti. Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü personeli de Aktaş'a bu faydalı görüşme için teşekkür ettiler.