ÇAYKUR 1072 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı ÇAYKUR 1072 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı

Yalova Termal'deki Retaj Otel'de Belediye Başkanı Alinur Aktaş başkanlığında düzenlenen değerlendirme toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Daire Müdürleri ve basın mensupları katıldı.

ZOR BİR YIL GEÇTİ

Toplantının açılışında konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2016 yılının zor geçtiğini aktararak; "2017 yılının daha güzel geçmesini diliyoruz. Terörden ve savaştan uzak bir yıl diliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu sıkıntıları aşacağımıza inanıyoruz. Bizi Irak ya da Suriye yapmaya çalışıyorlar ama başaramayacaklar" dedi.

BU YIL YALOVA'DA

Her yıl farklı yerlerde değerlendirme toplantısını yaptıklarını aktaran Başkan Aktaş; "Bu yıl da Yalova'dayız. Toplantımızı farklı noktalara çekmeye çalışanlar olabilir. Biz işimize bakıyoruz. 2016 yılını konuşacağız. 2017 yılında yapacaklarımızı konuşacağız. 22 ilgili daire müdürlerimiz sunumlarını yapacak ve toplantımızı sonlandırıp İnegöl'e döneceğiz" diye konuştu.

22 MÜDÜR SUNUM YAPTI

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Spor İşleri Müdürlüğü, Huzur Evi Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Etüt Proje Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Müdürlüğü ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü sunumlarını gerçekleştirdi.

Programın sonunda daire müdürlerine ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a sorular yöneltildi. Program en iyi sunum yapan müdürler ile basın mensuplarına verilen hediye takdimi ile son buldu. Toplantı sonunda toplu fotoğraf çekimi de yapıldı.