Başkan Yardımcısı Alper Taban, emlak, çevre-temizlik ile ilan-reklam vergilerinin belediyenin önemli gelir kaynaklarından olduğunu söyledi.

TAKSİT İMKANI

Otomotiv ihracatı Nisan ayında yüzde 2 arttı Otomotiv ihracatı Nisan ayında yüzde 2 arttı

Vatandaşlara ay sonu gelmeden ve sıkışıklığa maruz kalmadan vergilerini ödemelerini tavsiye eden Taban,

"Belediye hizmetlerinin aksamadan yerine getirilmesinde ödeme mükellefiyetleri olan vatandaşlarımızın yükümlülüklerini zamanında tam ve eksiksiz yerine getirmeleriyle mümkün oluyor.

Belediyemize yapılan ödemelerde kredi kartı kolaylığı sağlandığı gibi anlaşmalı bankalar nezdinde de taksit imkanı sağlanmaktadır."

ÖDEME YAPMAYANLARA YASAL İŞLEM

"Mükellefler borçlarını belediyemiz web portalı üzerinden öğrenebilecekleri gibi ödemelerini güvenli bir şekilde 't-belediyecilik' hizmet ağımızdaki 715 40 00 telefon hattı üzerinden de yapabilir.

Süresi içerisinde ödeme yapmayanlar hakkında 6183 sayılı amme alacakları tahsili usulü hakkında kanun çerçevesince yasal işlem yapılacağı bilinmelidir" dedi.

DUYARLI VATANDAŞA TEŞEKKÜR

Ödemelerini zamanında tam ve eksiksiz yerine getiren vatandaşlara teşekkür eden Taban, "Vergi ödemelerinde her zaman gerekli hassasiyeti gösterip zamanında ödeme mükellefiyetlerini yerine getiren vatandaşlarımız, belediyemizin kamu hizmetlerini kesintisiz yerine getirmesinde büyük destek sağlamaktadırlar.

Belediye hizmetlerinin sürekliliği ve devamlılığının, ilçe halkının yükümlülüklerini zamanında, tam ve eksiksiz yerine getirmesiyle mümkün olacak" diye konuştu.