Genel sıralamada ligi ilk sekiz sırada tamamlayan Halkbank, Fenerbahçe, Arkas Spor, Ziraat Bankası, İstanbul BBSK, Galatasaray HDI Sigorta, Maliye Piyango ve Afyon Bld. Yüntaş takımları Play-off Etabı'nda mücadele etmeye hak kazandı.

Normal sezonu genel sıralamada son dört sırada bitiren Jeopark Kula Bld., İnegöl Bld., Beşiktaş ve TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik takımları Baraj Etabı'nda mücadele edecek.

Sezonun son maçında ise İnegöl Belediyepsor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a konuk oldu. Mücadeleyi evsahibi takım 3-1 kazandı.

SALON: Haldun Alagaş

Hakemler: İlhami Şenyurt, Seçkin Yener

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Burak Güngör, Berkan Eryüz, Serhat Coşkun, Tuia, İbrahim Emet, Murat Yenipazar (Nuri Şahin, Caner Pekşen)

Kafkas'ın Gençlerinden Tarihi Başarı! Türkiye 3'ncüsü Oldular Kafkas'ın Gençlerinden Tarihi Başarı! Türkiye 3'ncüsü Oldular

İNEGÖL BELEDİYESPOR: Gökhan Çatal, Gazmend, Mehmet Almaz, Niels, Antanovich, Cansın Hacıbekiroğlu (Caner Dengin, Anıl Tokat)

SETLER: 25-20, 22-25, 25-22, 25-18

SÜRE: 99 dakika (24, 26, 26, 23)

ŞEHRİMİZİ TEMSİL EDİYORUZ

Belediyespor Antrenörü Levent Zoroğlu, sezonu değerlendirdi. Zoroğlu, yaptığı açıklamada;

"Lig başlarken 2 hedefimiz vardı. Balkan kupasını alıp Avrupa'da mücadele etmek ve play-off'ta geçen seneki başarımızı tekrar etmekti. İlk hedefimizi tutturduk. Balkan şampiyonu olduk. Avrupa'da İnegöl şehrimizi temsil ettik. Altın sette kaybettik. Avrupa'dan o şekilde elendik. Ama ligde ne yazık ki, bu sene geçen seneki istediğimiz başarıyı ne yazık ki elde edemedik."

"Güzel maçlar oynadık ama hep şansız şekilde kaybettik. Play-Off'a kalamadığımız için üzgünüz. Balkan şampiyonu olup şehrimizi Avrupa'da temsil ettiğimiz içinde mutluyuz. Bu sene böyle geçti. Önümüzdeki sene daha iyi hedeflerle daha iyi maçlar çıkartmak istiyoruz. Bize burada en iyi şekilde destek veren şehrimize, başkanımıza, yönetimimize ve seyircilerimize teşekkür ediyoruz."

"Play-out'lar biraz hedefsiz olacak. Yani düşen takımlar %99 belli olduğu için bizim için hedefsiz maçlar olacak ama sonuçta maç maçtır. Biz oynadığımız her maçta şehrimizi temsil ediyoruz. Çıktığımız her maçta galip gelip şehrimize dönmek istiyoruz" diye konuştu.