İnegöl Belediyespor bünyesinde bulunan Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor, geçtiğimiz sezon mücadele ettiği ikinci ligden bir üst lige çıkmıştı.

Yeni sezonda 1. Ligde mücadele edecek olan Belediyepsor'un Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Bayan Voleybol takımını kapatan Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından alındığı bildirildi.

Bursaspor’da İlk Aday Avukat Levent Dönertaş Bursaspor’da İlk Aday Avukat Levent Dönertaş

İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol Takımı'nın Büyükşehir Belediyespor tarafından alınmasına değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tamamı Bursalı olan gençlerle yeni takım oluşturarak yeni başarılara ulaşacaklarını anlattı.

Erkek voleybol takımıyla Efeler Ligi'ne çıkmak istediklerini vurgulayan Başkan Aktaş, "Bizler bir strateji izliyoruz. Erkek voleybolunun şehrimizde gelişmesi ve gerekli altyapının oluşturulması, bütçenin dengelenmesi adına faaliyetlerde bulunuyoruz. Kararların altında farklı nedenler aramak, kişinin kendisi ile alakalıdır. Bizim böyle bir yaklaşımımız yok. Bu hamlelerle Belediyespor'u asli hüviyetine döndürerek, çocuklara dokunmasını arzu ediyoruz" diye konuştu.