ARTIK GALİBİYET İSTİYORUZ

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 5. hafta maçında Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kalan İnegölspor, hafta sonu oynayacağı BUGSAŞ maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin tarihi belli oldu Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin tarihi belli oldu

16 FİNAL MAÇI VAR

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İsmail Güldüren;

"Biz ilk yarının son iki maçı ve ikinci yarının ilk ve kupa maçı olarak bütün oyuncuların oyun olarak performansından son derece memnunuz.

Şuana kadar belki oyunsal olarak daha önceki maçlarda sıkıntı yaşıyorduk ama şuan oyunsal olarak istediğimizin %60'larına 70'lerine geldik. Şuan ki tek sıkıntımız skoru yakalamak. Tabii ki ilk önce oyunu düzeltmekti.

Oyunumuzu düzelttik. Biz hep ayı şeyi söylüyoruz. 16 tane finalimiz var. 16 finalde artık oyunla beraber skor yakalamak istiyoruz. İnşallah bu da ilk oynayacağımız BUGSAŞ maçıyla başlar" dedi.

FORVET ARIYORUZ

"Oyuncular olarak, kulüp olarak, teknik ekip olarak bu maça kazanmak için çıkacağız" diyen Güldüren;

"Artık bundan sonraki bütün maçlarımızı final havasında görüyoruz. İlk maç olarak da BUGSAŞ maçı. Onu da kazanıp yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz. Türkiye'deki bütün santraforları arıyoruz.

Artık bizim işimiz paradan çıktı. Oyuncu bulamıyoruz. İnce eleyip sık dokuyoruz. Sadece oyuncu almak için oyuncu almak istemiyoruz. Bizim şuan ki oyuncuların performansına yakın uyum sağlayacak bir santrafor arıyoruz.

İnşallah bulursak alacağız. Bulamazsak oyuncu almak için oyuncu almak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.