Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunda yenileme çalışmaları var!

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 45-48. kilometrelerinde devam eden asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle İnegöl-Bursa istikameti trafiğe kapalı. Trafik, bu bölgedeki yan yoldan sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre diğer yollarda son durum şöyle:

İnegöl Yolu Trafik

Kuzey Marmara ve Gebze 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze OSB-Liman kavşakları arasında yapılan yol bakım çalışmaları sürüyor. İstanbul-Ankara istikameti 1-3. kilometreler arası etkilenecek. Sürücülerin, trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri büyük önem taşıyor.

Ankara Çevre Otoyolu ve Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu 

Ankara Çevre Otoyolu'nun 8-9. kilometrelerinde Karataş Viyadüğü'nde yapılan genleşme derzi değişimi çalışması nedeniyle trafiğe kapatılan yol, diğer şeritten iki yönlü ve kontrollü bir şekilde devam ediyor.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ise Gemlik Serbest Bölge-Gemlik kavşakları arasındaki yol yapım çalışmaları sebebiyle İstanbul yönünde trafik, iki şeritten sürdürülüyor.

Domaniç Yolu Domaniç Dağlaro Orman

Diğer Bölgelerdeki Yol Çalışmaları

Tekirdağ-Muratlı yolunun 24-27. kilometrelerinde devam eden üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor.

İnebolu-Kastamonu yolunun 53-55. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Seben ayrımı-Nallıhan-Beypazarı yolunun 35-40. kilometrelerinde Çayırhan-Nallıhan istikametinde tünel ve köprü elektromekanik çalışmaları dolayısıyla sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten kontrollü sağlanıyor.

Very Yerli Otomobil 768X446

Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 78-82. kilometrelerindeki tünellerde bakım onarım çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatlerinde (cumartesi ve pazar hariç) ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Bursa Gürsulu kadınlar, bu çalıştayda bir araya geldi Bursa Gürsulu kadınlar, bu çalıştayda bir araya geldi

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 0-74. kilometrelerinde yol boyu gelişim, peyzaj, temizlik ve bakım çalışması sebebiyle 08.00-18.00 saatleri arasında her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak devam ediyor.

Nevşehir-Ürgüp-Kayseri yolunun 20-25. kilometrelerinde yol yapım çalışması dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Kaynak: İHA