Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde görevden almalar devam ediyor. İstifa ettirilen Recep Altepe'den sonra kolları sıvayan yeni başkan Alinur Aktaş, kadroyu da elden geçiriyor.

GENEL SEKRETER YARDIMCILILARININ GÖREVİNE SON VERİLDİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Mustafa Altın, Fehmi Ökten ve Neşet Çakmaklı'nın görevlerine son verildi.

AKA VE GAZALİ BURSA'DA

Görevlerine son verilen Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerine; BUSKİ İnegöl Şube Müdürü Ahmet Aka ile İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürü Gazali Şen'in atandığı öğrenildi.

BASIN HALKLA İLİŞKİLER DAİRE BAŞKANLIĞI KURULDU

Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat Cezaevinde İntihara Kalkıştı: Şok Eden Detaylar Ortaya Çıktı! Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat Cezaevinde İntihara Kalkıştı: Şok Eden Detaylar Ortaya Çıktı!

Bu arada Büyükşehir Belediyesi bünyesinde meclis kararıyla Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı kuruldu.

4 birimin bağlı olacağı birime; İnegöl Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Bayhan atandı. Yeni görevlendirmeler kapsamında İnegöl Belediyesi'nden Fatih Aydın ve Kerim Baştürk'ün de şu an Bursa'da görev yaptığı öğrenildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevine İnegöl Belediyesi'nde farklı görevlerde bulunmuş olan Sabit Bayrakdar getirilmişti.

ENSAR MACİT YENİ MÜDÜR

Ahmet Bayhan'dan boşalan İnegöl Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine ise Ensar Macit getirildi.