1.küme Play-Off maçlarına Doğugücü maçı ile başlayan Doğanspor, golsüz sona eren karşılaşmanın ardından 2.haftayı bay geçmişti. Mimar Sinan ve Orhangazi galibiyetleri ile puanını 7'ye yükselten temsilcimiz, Soğukkuyu karşısında alacağı 1 puanla dahi adını Süper Amatör Lig'e yazdıracaktı.

Hatayspor'a 5 Milyon TL'lik Haciz Davası: "5 Aydır Kaşar Ekmek Yiyoruz" Hatayspor'a 5 Milyon TL'lik Haciz Davası: "5 Aydır Kaşar Ekmek Yiyoruz"

SOĞUKKUYU 10 KİŞİ KALDI

Rakibi karşısında maçın tamamında etkili bir futbol oynayan Sarı Lacivertliler, 25. dakikada Feyyaz'ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Sarı Lacivertliler, 62. dakikada gelişen Soğukkuyu kalecisi Gencer'in Yıldıray'ı düşürmesi sonucu penaltı kazandı. Rakip bu pozisyonda 10 kişi kalırken; Mehmet Gümüştekin penaltıyı gole çevirerek farkı 2'ye çıkardı.

5-1 KAZANDI

Soğukkuyu, bulduğu golle ümitlense de 73. dakikada Feyyaz, 83'te Tunahan, 90+2'de de Yağız'ın golleriyle; müsabaka 5-1'lik Doğanspor üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Doğanspor, Süper Amatör Lig'e yükseldi.