Ay-yıldızlı bayraklarla süslenen İnegöl Caddesi'nde gerçekleştirilen iftar programında konuşan Ağrı Valisi Musa Işın, Doğubayazıtlıların milli ve manevi değerlerine bağlı olduklarını söyledi.

DOĞUBAYAZIT HALKININ HİZMETKARIYIZ

Fitne odaklarına fırsat vermeyeceklerini vurgulayan Işın, "Biz Doğubayazıt halkının hizmetkarıyız. Biz sadece sizin iyiliğinizi istiyoruz. Huzurunuzu istiyoruz. Biz Doğubayazıt halkının ne kadar dindar ve şerefli olduğunu biliyoruz. Ramazanın verdiği bereketle bizler inşallah yolumuza devam edeceğiz."

Hangi il, hangi kuruyemişi tercih ediyor? İşte 81 ilin kuruyemiş haritası! Hangi il, hangi kuruyemişi tercih ediyor? İşte 81 ilin kuruyemiş haritası!

"Biz her türlü kötü ve kötülüklerden uzak duracağız. Biz İslamiyet ile şeref bulmuşuz. Biz ancak İslami bir çizgiyle yolumuza devam edebiliriz. İftar programından dolayı İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Doğubayazıt Kaymakamımız Ulaş Akhan'a teşekkür ediyorum" dedi.

GÜZELLİKLERİYLE ANILACAK

Doğubayazıt'a yakışan bir tabloyla karşı karşıya olduklarını belirten Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise "Doğubayazıt inşallah hep güzellikleriyle anılacak. Bu ilçenin güzel insanları olarak davetimize icap ettiğiniz için sizlere de çok teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" diye konuştu.

İftar sonrası protokol üyeleri vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet etti.