KURAN KURSU HOCALARI GELDİ
Aralarında Kaymakam Ulaş Akhan'ın eşi kuran kursu hocası Zeynep Akhan'nın da bulunduğu grubun ziyareti sırasında, Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın eşi Sevinç Aktaş'ta hazır bulundu.

Taksim'e yürümeye çalışan gruplara polis müdahalesi Taksim'e yürümeye çalışan gruplara polis müdahalesi


HAK ETTİĞİ HİZMETLERE KAVUŞACAK
Kuran kursu hocalarını konuk eden Başkan Aktaş, Ekonomisi, ticareti ve tüm diğer tüm özellikleri ile şehri anlatarak Doğubayazıt'ın da hak ettiği hizmetlere kavuşması için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.
HERŞEY DAHA İYİ OLACAK
Türkiye'nin 780 bin kilometre karesinin tamamının önemli olduğuna vurgu yaparak konuşmasını sürdüren Aktaş,
"Türkiye'nin 780 bin kilometre karesinin her köşesi önemli. Doğubayazıt Türkiye'nin gerçekten çok müstesna ilçelerinden bir tanesi. İshakpaşa ile Ağrı dağı ile Nuh'un Gemisi'nin izleri ile gerçekten birçok köşesi ile müstesna bir ilçe ama özellikle yerel hizmetler açısından Doğubayazıt gerçekten sıkıntılar yaşamış.
İnşallah bunu da kayyum olan başkanvekilimizin, bizlerin, Doğubayazıt halkının destek ve katkıları ile daha iyi noktalara getireceğiz. Bu güç bu millete var Allah'a çok şükür" diye konuştu.
KAYMAKAM EŞİ DE GELDİ
Sohbet sırasında kısa bir konuşma yaparak Başkan Aktaş'a ve ekibine teşekkür eden Kaymakam Ulaş Akhan'ın eşi Zeynep Akhan,
"Hakikaten çok mutlu olduk. Yarın olmasın diye günleri, saatleri sayıyoruz. Buradaki her anımız çok kıymetliydi" dedi.