İnegöl İş-Kur Müdürü Ahmet Baştürk, projeyle evsiz vatandaşlara iş imkanı sunduklarını belirtti.

'EVSİZ İŞSİZ OLMASIN'

İş-Kur Genel Müdürlüğü'nün 'Evsiz işsiz olmasın' projesi başlattığını aktaran Baştürk, "Evsizliğin en temel problemlerinden bir tanesi işsiz olmak. Sadece işsiz değil hem evsiz hem de işsiz konumda olan bu vatandaşlarımıza iş imkanı sunulması aynı zamanda bu kişileri sokaktan kurtarmak amacıyla alınabilecek en etkin tedbirlerden birisidir."

İlk Zam Geliyor: Herkesi İlgilendiriyor! 1 Mayıs'tan İtibaren Fiyatlar 150 TL Birden Artacak İlk Zam Geliyor: Herkesi İlgilendiriyor! 1 Mayıs'tan İtibaren Fiyatlar 150 TL Birden Artacak

5 KİŞİ VAR

"Genel Müdürlüğümüzün başlattığı proje kapsamında belediyemizle görüştük. Evsizlerle ilgili bir çalışmanın yapılıp yapılmadığını sorduk. Başkan Yardımcımız Gülhan hanımla yaptığımız görüşmede evsiz 5 kişinin olduğu söylendi. Huzurevinin bahçesinde konteynır yaşam alanı oluşturdukları ve orada 5 kişiye barınma imkanı sağladıklarını ifade ettiler. Biz de kendileriyle görüşme talebinde bulunduk. Belediyenin kucak açtığı evsizlerin istihdama yönelik çalışmamızı yürüteceğiz" dedi.