Kulüp Başkanı Münür Kanar ziyarette yaptığı konuşmada; "Biz şımarmıyoruz. Çünkü bütçemiz belli. Bugüne kadar topçuya verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getirdik. Personel dahil hiç kimseye 1 lira borcumuz yok. Hepsini ödedik. Şimdi biz futbolcuların maç başlarını ödemeye başlayacağız. Onu da zaten federasyondan gelen paralarla derleyip toplayıp, halletmeye çalışıyoruz. Destek için esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Bu haftaki maçta inşallah lider Menemen'i yenip yolumuza devam edip, play-off oynamak istiyoruz. Bizi kabul ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

BAŞKANA SÖYLEDİK

Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cemal Arık ise "Başarılar diliyorum. Biz başından beri İnegölspor'u yakından izliyoruz. Bazı konulardan da haberdar edildik. Eski bir yerel yönetici, belediye başkanı olarak, bu işlerle ilgimiz olduğu için belediyenin İnegölspor'dan ilgi ve desteğini çekeceği konusunda fevkalade rahatsız olduk. Bir şekilde bizde bunu kendilerine ilettik. Yani böyle bir şeye hakkı olmadığını, birebir belediye başkanımıza ifade ettik."

ŞAHİN'DEN ÖRNEK

Hatayspor'a 5 Milyon TL'lik Haciz Davası: "5 Aydır Kaşar Ekmek Yiyoruz" Hatayspor'a 5 Milyon TL'lik Haciz Davası: "5 Aydır Kaşar Ekmek Yiyoruz"

"O zaman biz şöyle anladık. Yani belli bir geçiş dönemi var. Sinirler yatışır, şu olur, bu olur, yönetimin adlandırdıkları gibi bir amigo yönetimi değil de, kayyuma kalmaması için İnegöl'deki arkadaşlarımızın fedakarlık yapmalarından oluşan bir yönetim olduğunu, zamanla bunu göreceğini söyledik. Rahmetli Hikmet Şahin döneminden örnek verdik."

BUNUN ÖNÜNDE DURAMAZSINIZ

"O da baştan böyle direndi ama sonradan İnegölspor bir güç, taraftarıyla, şimdiye kadar elde etiği başarılarla bunun önünde duramazsınız dedik. Bizde karınca kararınca beklentileri karşılamasa bile şöyle gönül alıcı manada ufak tefek destek verebiliriz. Bu nezaket ziyaretinizden dolayı tekrar sizlere teşekkür ediyor, ligde başarılarınızın devamını diliyorum" diye konuştu.

ARIK'A FORMA

Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Münür Kanar tarafından Arık'a takım forması hediye edildi.