ANLAŞMA İMZALANDI

MODEF Fuarcılık ile Kastamonu Entegre arasında MODEF fuar alanında stantların yenilenmesi konusunda anlaşma imzalandı.

Anlaşmayı MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ile Kastamonu Entegre İnegöl bayisi olan BALENO Orman Ürünleri yetkilisi Burak Şimşek imzaladı.

STANTLAR YENİLENİYOR

MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, yaptığı açıklamada;

"8-13 Kasım 2016 tarihleri arasında MODEF EXPO fuarı düzenlenecek. Mevcut fuarımızda bazı yenilemelere gitme kararı aldık ve bunları peyderpey uyguluyoruz. En önemli kararlardan bir tanesi fuar stantlarının yıkılıp yenilenmesiydi. Bu süreci başlattık. Yüzde 70 oranında tamamlandı.

SPONSORA İHTİYAÇ VARDI

Bu noktada sponsorlara ve maddi destek sağlayacak firmalara ihtiyacımız vardı. Bunlardan bir tanesi de İnegöl'de uzun yıllardır hammaddecilik yapan BALENO Orman Ürünleri oldu. Burak Şimşek ile yapmış olduğumuz görüşmelerde bayiliğini yaptıkları Kastamonu Entegre firması ile de anlaşma sağladık.

FUAR ALANI YENİLENECEK

Bu noktada BALENO ve Kastamonu Entegre firmaları bize sponsor oldular. Firma yetkililerine teşekkür ediyorum. Bu destek bizim hem fuara katılan firmalarımıza büyük anlamda maddi destek sağlayacak hem de İnegöl olarak firmalarımızla ilişkilerimizi sıklaştıracaktır. Bu ciddi bir karardır.

Sonuç itibariyle MODEF fuar alanı komple yenilenmiş olacak. Katılımcılar açısından da ciddi bir proje. Yıkılma stantları biz yeniden yapıyoruz. Katılan firmalarımız sadece iç dekorasyonlarını yapacaklar. Sponsorluk anlaşmalarımızda bize, İnegöl mobilyasına destek verecek gerek hammaddeci gerekse yan sanayi firmalarından destek bekliyoruz. Aynı gemideyiz.

Mobilyacılarımız, fuarımız desteklenirse aynı şekilde pozitif oranda destekleyen firmalarımız da yan sanayici firmalarımız da bu pastadan pay alacaklar. Hedefimiz bu firmalarla üreticilerimizi bir araya getirip üreticilerimize destek olmaktır" dedi.

ÇAYKUR 1072 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı ÇAYKUR 1072 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı

HAYIRLI OLSUN

BALENO Orman Ürünleri firma yetkilisi Burak Şimşek ise şunları söyledi:

"Son yıllarda İnegöl, gelişen üretimiyle mobilyada marka haline geldi. Bunun en önemli alanlarından biri MODEF'tir. MODEF'in konseptini yenilemeyi yakından takip ediyoruz. Bu konuda desteğe ihtiyaçları vardı.

Biz de BALENO Orman Ürünleri olarak bayiliğini yaptığımı Kastamonu Entegre firmasına bu durumu ilettik, kendileri de bu desteğin verilmesini bize ilettiler. Gerçekleştirilen çalışmaların İnegöl'e hayırlı olmasını temenni ediyoruz"