ŞAMPİYON KONURLAR

4. Geleneksel Akbaşlar Köyler Arası Futbol Turnuvası, sona erdi. Turnuva ile ilgili açıklama yapan Akbaşlar Köyü Turnuva Komitesi Başkanı Halil İbrahim Yıldız şunları söyledi:

"4. Geleneksel Akbaşlar Köyler arası futbol turnuvamız, 8 Nisan'da başlayıp 13 Mayıs'ta sona ermiştir. 16 köyümüzün yarıştığı turnuvada; 1. Konurlar 2. Küçük Yenice 3. Dipsiz göl 4. İhsaniye köyü olmuştur."

EN CENTİLMEN TAKIM MUZAL KÖYÜ

Bursaspor - Vanspor FK maçı seyircisiz oynanacak Bursaspor - Vanspor FK maçı seyircisiz oynanacak

"En centilmen takım kupasını Muzal Köyü almıştır. Gol kralı küçük Yenice Köyü'nden, Gürkan Çoban olmuştur. En iyi kaleci ödülünü Konurlar köyünden Mustafa Uyan almıştır. Turnuvamıza katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyor ve teşekkür ediyoruz Akbaşlar köyü olarak. "

Yine dostluklar kazandığımız bir turnuvayı daha geride bıraktık. Şenlik havasında herkesin hem eğlenip hem yarıştığı turnuvamıza teşrif eden ve destek olan sayın Belediye başkanımıza, yardımcısı Turgay Yel' e, Ak Parti ilçe başkanına, İYİ Parti teşkilatına , Ertuğrul Gazi ve Manavlar Derneğine ve Akbaşlar Mahallesi muhtarı Eyüp Arslan'a çok teşekkür ediyoruz. "