GENÇLERGÜCÜ LİDER BİTİRDİ
Gençler Gücü Spor Kulübü Genel Kaptanı Özcan Bayram;
"2016-2017 Sezonu 1.Amatör Küme Liginde ilk yarı sona erdi. İlk yarıda oynadığımız 9 maç sonunda 6 galibiyet 2 Beraberlik ve 1 mağlubiyet aldık. Alınan bu skorlar çerçevesinde 20 puan toplayarak grupta ilk yarıyı Lider bitirdik.
İlk yarıda son iki maçta 5 puan kaybımız var deplasman'da Panayır Spor takımına 2-0 yenildik ve son maçta ise lig sonuncusu Ovaakça takımı ile kendi sahamızda maalesef 1-1 berabere kalarak çok önemli 2 puanı sahada bıraktık.
Ovaakça maçında kaybettiğimiz 2 puana elbette üzülüyoruz hiç hesapta olmayan bir kayıp olarak görüyoruz. Rakibimizin ligde son sırada olması sebebi ile bu durum bizde rehavet havası oluşturdu. Hatalarımızdan ders alarak önümüze bakacağız" dedi.
MAÇA DAVET
"İlk yarı sonunda 20 puanla lideriz" diyen Bayram;
"İlk etap hedefimize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi camia olarak kenetlenme zamanı ve 2.yarıya ciddi şekilde hazırlanarak en az puan kaybı ile lig sonunda şampiyon olmak için daha çok çalışma zamanı.
Ligin 2.yarısına kendi sahamızda Kanal Boyu Nilüfer Spor maçı ile başlıyoruz. İlk yarıda rakibimizi deplasmanda 4-2 yenmiştik. Rakibimiz genç ve mücadele eden bir takım ayrıca biz de 2 maçtır kazanamıyoruz.
Bu maçı kazanarak hem üzerimizdeki kara bulutları dağıtmak hem de 2.yarıya galibiyet ile başlayarak moral bulmak istiyoruz. 11 Aralık Pazar günü Kurtuluş Sahasında sat 15.00'de karşılaşacağımız Kanal Boyu Nilüfer Spor maçına ilçe spor sever halkımızı davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Dünya Kung-Fu Şampiyonu Necmettin Erbakan Akyüz'ün Şampiyonluğu İptal Edildi! Dünya Kung-Fu Şampiyonu Necmettin Erbakan Akyüz'ün Şampiyonluğu İptal Edildi!