Gençlik ve Spor Bakanlığı, bilgi teknolojileri alanında yetenekli bireyleri bünyesine katmak için yüksek maaşlı iş imkanları sunuyor. Bakanlık, 6 Mayıs 2024 tarihinden itibaren başvuruları kabul edecek ve potansiyel adaylara 74 bin 250 TL'den başlayan cazip maaş paketleri teklif edecek. İşte detaylar ve başvuru şartları:

 

 İşe Alım Detayları

-   Pozisyon  : Sözleşmeli Bilişim Personeli

-   Maaş Aralığı  : En düşük 74 bin 250 TL, en yüksek 111 bin 375 TL

 Başvuru Koşulları

-   KPSS Şartı  : Adayların en az 70 KPSS puanına sahip olması gerekmektedir.

-   Eğitim Şartları  :

  - Dört yıllık üniversite mezunu olmak (bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, endüstri mühendisliği veya eşdeğer yabancı diploması olanlar).

  - Mühendislik, fen-edebiyat, eğitim ve öğretim bilimleri bölümleri veya ilgili alanlarda dört yıllık üniversite eğitimi almış olmak.

 

 Mesleki Deneyim

-   Deneyim Şartları  :

  - Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ve süreç yönetimi gibi alanlarda en az üç yıl mesleki deneyim.

  - Büyük ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda en az beş yıl deneyim.

Ekonomik Dengelerin Bozulmasıyla Konkordato Talepleri Arttı: 3 Sektör Tehlikede! Ekonomik Dengelerin Bozulmasıyla Konkordato Talepleri Arttı: 3 Sektör Tehlikede!

 Başvuru Yöntemi

-   Başvuru Tarihi  : 6 Mayıs 2024 - 17 Mayıs 2024

-   Başvuru Kanalı  : Adaylar başvurularını e-Devlet üzerinden, Gençlik ve Spor Bakanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı adresinden yapacaklar.

 İlave  Bilgiler

- Adayların programlama dilleri, bilgisayar donanımları ve ağ yönetimi konularında bilgi sahibi olmaları beklenmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi