BOTANİK PARK'TA BULUŞTULAR
MHP İlçe Teşkilatı tarafından, 1071 üyenin katılımıyla birlik, beraberlik ve tanışma kahvaltısı düzenlendi. Botanik Park'ta gerçekleştirilen programa üyelerin ilgisi yoğun oldu.


1071 ÜYE
Yağmur altında düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken; Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından İlçe Başkanı Hayati Bedir, teşkilata seslendi. Bedir; "Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu 1071 üye katılımı ile birlik, beraberlik ve tanışma kahvaltısına, bu yoğun yağmur yağışına rağmen katılmanız bizleri onurlandırmıştır.
Bizler siz değerli delegasyonun teveccühü ile 26 Mart 2017 tarihinde namusunuz bildiğimiz bu kutlu davada sorumluluk üstelendik. Siz değerli parti mensuplarımızın, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin tertemiz evlatlarının katkıları ile Allah'ın izniyle kutsal davamızı en üst seviyelere taşıyacağız" dedi.

Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor


SANCAĞI HEP BİRLİKTE GÖĞE YÜKSELTTİK
"Gün her zaman olduğu gibi yine Türk Milliyetçiliği günüdür" diyen Bedir;
"Türk milletinin sesi olmak için çıktığımız bu yolda sizlerle beraber gönülleri fethetmeyi amaçlıyoruz. Artık gün doğmuş, şafak sökmüştür, tereddüt göstermeyeceğiz.
Geçmişte bize ihtiyaç olan her anda ortaya çıkıp, sancağı hep birlikte göğe yükselttik. Çünkü biz Söğüt Ocağı'nda Ertuğrul Gazi olduk. Kosova'da Murat, İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet Han olduk.
Bizans burçlarında üç hilalli sancak, Erzurum'da Nene Hatun olduk, Kahraman Maraş'ta Sütçü İmam, İzmir'de Hastan Tahsin olduk. Ankara'da Mustafa Kemal Atatürk, Arif Nihat olduk al bayrakla dalgalandık. Necip Fazıl olduk Sakarya ile şaha kalktık.
Erol Güngör olduk davımıza taht kurduk, Başbuğ olup düştük gönüllere, şehit olduk düştük toprağa. Biz Türk Milliyetçiliğinin bu kutlu davanın İnegöl'deki temsilcileri olarak, Türk Milleti'ni düştüğü dar boğazdan kurtarmak için her an hazırız, bununla ilgili çalışmalarımız hızla devam etmektedir"
ZİNCİRLERİ TEK TEK KIRACAĞIZ
"Genelde tarihi şanla şerefle dolu Türk Milletini, yerelde değerli ilçe halkımızı düştüğü her türlü darboğazdan kurtarmalıyız, kurtaracağız.
Fatih İstanbul'da Bizans'ın zincirlerini nasıl açtı ise biz de İnegöl'de gerek Türk Milliyetçilerinin gerek İnegöl'de yaşayan vatandaşlarımızın etrafındaki zincirleri tek tek kıracağız. Ben tüm dava arkadaşlarıma inanıyorum, hepinize güveniyorum.
Yoğun yağışa rağmen programa yoğun katılım gösteren 1071 üyemizin tamamına şükranlarımı sunuyorum. Yüce Rabbim Türkiye'yi ve Büyük Türk Milletini karşılıksız ve menfaatsiz seven ve onun için çalışan değerli dava arkadaşlarımızı, Türk Milliyetçilerini muzaffer kılacağına yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.