2024 Yılı bütçesinde Eğitime rekor destek 2024 Yılı bütçesinde Eğitime rekor destek

"LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA SAHİP ÇIK"

'Maskeni Giy, Lösemili Çocuklara Sahip Çık' sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte konuşan okul müdürü Mahsuni Canbay, 2-8 Kasım tarihleri arasında Lösemili Çocuklar Haftasının kutlandığını söyledi.

Lösemili çocuklara sahip çıkılması çağrısında bulunan Canbay, "Türkiye'deki bütün kamu kurum ve kuruluşları, STK'lar da bu haftayla ilgili değişik çalışmalar yapıyorlar. Biz de okulumuzda Lösemi Haftası ile ilgili bir takım çalışmalar yaptık. Öncelikle Bursa Lösemi Derneği yönetiminden arkadaşlarımızı buraya getirerek okulumuzdaki öğrenci ve öğretmenlerimize sunumlar yaptırdık. Sınıflarımızda öğretmenlerimiz çocuklarımıza Lösemi hastalığıyla ilgili tanıtıcı bilgiler verdiler."

"SAVAŞLARINA ORTAK OL"

"Bugün de ilkokulumuzdaki bin 500 öğrencimize Lösemi Vakfının belirlemiş olduğu parolayı kullanarak maske giydirip toplumsal farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. Bu maskeyle Lösemi Vakfının 'Maskeni Giy, Lösemili Çocuklara Sahip Çık' parolasını hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Lösemi hastalığı ile mücadele eden tüm çocuklarımıza Allah'tan acil şifa diliyorum. Herkesi onlara sahip çıkmaya davet ediyorum" dedi.