BİZİ GÜZEL KARŞILADILAR

Parti binasında basın mensuplarını ağırlayan Necmi Demir, yaptığı açıklamada; "Türkiye'nin genel durumunu biliyoruz. Bu duygularla İnegöl'de yapılan ilçe kongresinde arkadaşlarımızla beraber iyi bir gelecek hazırlayabileceğimiz düşüncesiyle aday olduk ve şu anda CHP'nin ilçe başkanı ile yönetim kurulu üyeleri olarak görevimize devam ediyoruz.

Türkiye'nin genel durumunu biliyoruz. Artık insanların birbirine küseceği, darılacağı zaman değil. Bütünlük arz edeceği bir zamandır. Bunu çok iyi değerlendireceğiz. Göreve geldikten sonra Sayın Kaymakamımızı, Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Bizi çok hoş karşıladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum.

Biz genel politika değil yerel politikayla ilgili çalışacağız. Ana muhalefet partisi olarak İnegöl'ün ihtiyacı olan hangi konu olursa olsun vatandaşlardan dilek ve temennilerini bekliyoruz. Bunu en iyi şekilde Belediye Başkanımıza ileteceğiz ve İnegöl'ün geleceği adına çalışacağız. İyi bir İnegöl için varız" dedi.

2016 ACI GEÇTİ

"2016 yılı çok acı geçti" diyen Demir;

İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu

"Bu acılar hep gerginlikler, küskünlükler, dargınlıklardan kaynaklı olaylardır. Bunun için diyoruz ki artık tüm siyasi partilerin bir araya gelip Türkiye Cumhuriyeti'ni ulaşması gereken noktaya hep beraber taşıyalım.

Bu duygularla yola çıktık. Kayseri'de, İstanbul'da, yurdun dört bir tarafında birçok polisimiz, askerimiz şehit oldu. Yüreğimizin yanmaması mümkün değil, duygulanmamamız mümkün değil. İçimiz kan ağlıyor.

Bu kanları durdurmak, PKK'yı yok etmek için Türkiye Cumhuriyeti ve CHP olarak yıllardır defalarca lanetledik ve lanetlemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

RABBİM, SAVAŞ VE ŞEHİT GÖSTERMESİN

Demir, yeni yıla ilişkin olarak da şunları söyledi:

"2017 yılının uluslararası dünya barış, Türkiye Cumhuriyeti insanlarının barıştığı, birbirini sevdiği ve kucakladığı bir yıl olmasını umuyorum. Geçmiş yılı hatırlamaktan başka yapacağımız bir şey yok.

Gelecek yılı çok iyi değerlendirmemiz lazım. Bu duygularla İnegöl'ümüzün 2017 yılını kutluyorum. Rabbim bundan sonra acı göstermesin, savaş göstermesin, şehit gelmesin ve Türkiye huzura kavuşsun"