Seçimi CHP Kazandı, Mazbata AKP'ye Verildi Seçimi CHP Kazandı, Mazbata AKP'ye Verildi

İlçe Başkanı Mustafa Ersan yaptığı açıklamada;

"Kongremizi gerçekleştirdikten sonra ilk yönetim kurulu toplantımızı yapıyoruz. Arkadaşlarımız genç, dinamik ve tecrübesizler. Arkadaşlarımıza tecrübe kazandıracağız ve koşar adımlarla ilerleyeceğiz.

ÖNÜMÜZDE BÜYÜK SEÇİM VAR

Önümüzde 2019 gibi büyük ve önemli bir seçim var. Bu seçime kendimizi iyi hazırlayacağız. Sıkmadık el, dolaşmadık köprü, girilmedik hane kalmayacak."

"Partimizi en üst kademeye çıkartma, Cumhurbaşkanımıza destek verme açısından çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bunları yaparken STK'ların, siyasi büyüklerimizin görüşlerini alacağız, istişarelerde bulunacağız.

HALKLA İÇ İÇE OLUNACAK

Tecrübeli büyüklerimizin fikirlerine başvuracağız. Biz yerelden sorumluyuz. Önce yerelde yapabileceğimiz işlere koşacağız. Bizi aşan, işleri Büyükşehir Belediye Başkanımızdan, Milletvekillerimizden destek isteyeceğiz. İnegöl için ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız. Halkla iç içe olmayı düşünüyoruz" dedi.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

İlk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı da yapıldı. Buna göre;

Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığına Ömer Semiz, Teşkilat Başkanlığına Ali Toprak, Seçim İşleri Başkanlığına Derya Uysal, Tanıtım ve Medya Başkanlığına Mehmet Işıklar, Sosyal İşler Başkanlığına Suna Dardağan Demir, Yerel Yönetimler Başkanlığına Özgen Kurşun, Ekonomik İşler Başkanlığına Şeyma Topalak,

Halkla İlişkiler Başkanlığına Fatih Aydoğan, Mali ve İdari İşler Başkanlığına Semih Şeherli, İlçe Sekreterliğine Mustafa Durmuş, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcılığına Recep Göze, Teşkilat Başkan Yardımcılıklarına Fahrettin Erdoğan, Mehmet Yıldırım ve Erkan Taşdemir, Seçim İşleri Başkan Yardımcılığına Bilal Bayrak,

Tanıtım ve Medya Yardımcılığına Melih Ateş, Sosyal İşler Başkan Yardımcılığına Arzu Keskin, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılıklarına Osman Yılmaz ve Ahmet Ünal,

Ekonomik İşler Başkan Yardımcılığına Zübeyde Yakşe, Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılıklarına Mevlüt Durak ve Harun Ergün, Mali ve İdari İşler Başkan Yardımcılığına Cihan Sevinç ile İlçe Sekreter Yardımcılığına İsmail Biricik getirildi.