GELENEKSEL PANAYIR ETKİNLİĞİ
Geniş ürün yelpazesi, ferah meydanı ve eğlenceli aktiviteleriyle 7'den 70'e her kesimin uğrak noktası olan İnegöl AVM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı hem Geleneksel Panayır Etkinliği ile kutluyor hem de bayramın pozitif enerjisini tüm bir aya yayıyor.
Sadece minik konuklarını değil, yetişkinleri de çocukluklarına götürecek rengarenk bir program hazırlayan İnegöl AVM, Nisan ayı boyunca tüm çocuklara ve çocuk kalanlara keyifli anlar yaşatmaya hazırlanıyor.
BAYRAM HAVASI ESTİRECEK
22 Nisan 2017 tarihinde başlayacak Geleneksel Panayır Etkinliği ile İnegöl'de adeta bir bayram havası estirecek İnegöl AVM, sihirbaz gösterisi ve Adam Olacak Çocuk Tiyatrosu, mini golf, jonglör gösterisi miniklere eğlenceli saatler yaşatacak. Kurulacak şişme oyun parkurunda doya doya vakit geçirecek çocuklar, aynı zamanda şirine maskotuyla geleneksel çocuk oyunlarının tadını çıkartacak.
23 Nisan günü ise eğlence doruk noktasına çıkacak. Bölgedeki anaokullarının yapacağı özel gösterilerle bayram coşkusu herkesi saracak.
NEŞE AY BOYU SÜRECEK
23 Nisan Geleneksel Panayır Etkinliği'nin yanı sıra İnegöl AVM, Nisan ayı boyunca hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik aktiviteleriyle baharı karşılayacak.
01 Nisan 2017 Cumartesi Kutu Atölyesi ile etkinlik programına başlayan İnegöl AVM, 02 Nisan'da ise T- Shirt boyama ile güne renk katacak. 08 Nisan tarihinde birbirinden sevimli maskotların özel şovu ziyaretçilerle buluşacak.
09 Nisan'da Meyve Ağacı ve Keman Dinletisine kanguru bacak ve tahta bacak eşlik edecek, 15 Nisan'da Canlı Müzik Dinletisi ve çocuklar için Satranç Şenliği, 16 Nisan'da Doğum Günü Partisi, 29 Nisan Mum Atölyesi ve 30 Nisan'da Sihirbaz Gösterisi İnegöl AVM ziyaretçilerinin gününe keyif katacak.

İnegöllü şair İhsan Deniz'i tanıyor musunuz? İnegöllü şair İhsan Deniz'i tanıyor musunuz?