İnegölspor'da Keçiörengücü karşısında alınan galibiyetin mutluluğu yaşanıyor.

Maçı değerlendiren Teknik Direktör Murat Yoldaş yaptığı açıklamada;

İsmail Kartal’dan Olympiakos maçında 3 değişiklik İsmail Kartal’dan Olympiakos maçında 3 değişiklik

"Evimizde kazanmak güzel. Böyle zorlu bir rakibi yendiğimiz için sevinçliyiz, mutluyuz. Oyuncularımın aşırı kazanma isteği, mücadelesi, takım disiplini, son dakikaya kadar oyunu bırakmamaları beni memnun ediyor ve çok gurur verici bir şey."

NET POZİSYONLARI YOK

"Oyun anlamında iyi konuma geldik. Rakibin zaten etkili oyuncuları var. Dinamik bir ekip olduğunu da biliyoruz. Oyunun genelinde de topun onlarda kalması sanki onların daha fazla atak oynamasına sebep oldu ama baktığınız zaman net pozisyonları yok. Pozisyonda vermedik, bu da çok önemli. Atak gibi oynamalarına rağmen pozisyona çok fazla giremedikler."

ZORLU MAÇLAR OYNUYORUZ

"Zorlu maçlar oynuyoruz. Her maç zor ama baktığınız zaman zirvede olan takımlarla daha zor gibi gözüküyor maçlar. Tabi bizde o zorlukları aşmak için büyük mücadele veriyoruz. Biliyorsunuz içeride daha önce sıkıntılarımız da vardı. Onları da aşmış durumdayız. Tabii ki mutluyuz, güzel bir galibiyetti. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarlarımız maçından başından sonuna kadar takımlarını desteklediler" diye konuştu.