TEOG AÇIKLANDI

8. sınıflar arasında yapılan ve liseye geçişlerinde ortalamaya büyük bir oranda etki eden TEOG sınavlarının birincisi; 23-24 Kasım 2016 tarihinde yapıldı ve resmi sonuçları 3 Ocak tarihinde açıklandı.

BÜYÜK BAŞARI

Sınav sonuçlarına göre, İnegöl Doğa Ortaokulu büyük bir başarıya imza attı. 3 Türkiye 1.si de Doğa Ortaokulu'ndan çıktı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Doğa Ortaokul Müdür A.Okan Kışlıoğlu öğrencilerinin başarılarından dolayı gururlu olduklarını ifade ederek,

"2013 yılında açmış olduğumuz İnegöl Doğa Okulu olarak Ortaokul birimiz bu sene itibariyle ilk mezunlarını verirken, TEOG-1 de 3 Türkiye 1.si öğrencimiz bizleri çok mutlu etti.

Ayrıca 59 öğrenciden, 39 öğrencimiz 120 sorunun en az 100 tanesine doğru cevap vererek ortalama olarak da kalitemizi gösterdi."

ÇALIŞMA BAŞARIYI GETİRDİ

"Hiçbir başarının tesadüf olmadığı gibi bu başarımızın da altında öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte disiplinli ve başarı odaklı çalışma sistemimiz var. Yaz okulu hazırlık kursuyla başlayan tempomuz hafta içi normal müfredat programına uygun ders anlatımı.

Hafta sonları etüt ve sınav destekli götürülmüştür. Sınava 20 gün kala akşam dersleriyle takviye yapılmıştır. Her türlü soru tipine yönelik çalışmalar yaptırdığımız öğrencilerimiz soru çözüm saatlerini de iyi değerlendirmiştir."

ŞAMPİYONLUK PASTASI KESİLDİ

"Sınav öncesinde zaman zaman öğrencilerimiz sinema, kahvaltı gibi etkinliklerle dinlendirilmiş, gerekli rehberlik çalışmaları da yapılmıştır. Böylelikle başarı da kaçınılmaz olmuştur.

Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor Bursa’da minikler bu merkezde uzayı yaşıyor

8/B sınıfı danışmanı Gülşah Dinç ve sınıfının Türkiye 1.si İnci Söğüt; 8/C sınıfı danışmanı Nursevin Demirel ve sınıfının Türkiye 1.leri Feyza Mut ve Hasan Talha Kocabey ile başarının sırrının her zaman azimli olmaya ve onlara yol gösteren dopdolu öğretmenlerinin ışığına bağlı olduğunu gösterdiler."

"Şampiyonlarımıza okul olarak aileleriyle birlikte yemek daveti verdik, şampiyonluk pastamızı kestik. Ayrıca öğrencilerimize başarılarını ödüllendirmek amacıyla birer tam altın hediye ettik. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize hem teşekkürlerimi hem de tebriklerimi sunuyorum" diye konuştu.