İnegöl Okyanus Koleji'nde 23 Nisan Coşkusu İnegöl Okyanus Koleji'nde 23 Nisan Coşkusu

3 katlı yapılacak okul binasının protokolu, Ankara Yolu'ndaki Büyükşehir belediyesi başkanlık yerleşkesinde imzalandı.

Protokole; Büyükşehir adına Başkan Altepe, İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Müdür Yardımcısı Necdet Sezer, yüklenici firma adına da Çelebiler İnşaat Sahibi Mustafa Çelebi imza attı.

HAYIRSEVER İŞADAMLARI ELİYLE

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çelebiler İnşaat'la birlikte İnegöl'e güzel bir okul kazandıracaklarını vurguladı.

Büyükşehir Belediyesi olarak kamulaştırma yaparak okul alanı açtıklarını ve bu alanın üzerine hayırsever işadamları eliyle inşaatlar yaptıklarını belirten Başkan Altepe, 100. Yıl Ortaokulu'nda da benzer stratejinin izlendiğini kaydetti.

3 KATLI OLACAK

Okul yerlerinin özenle seçildiğini, inşaatların kaliteli malzemelerden estetik şekilde yapıldığını vurgulayan Başkan Altepe,

"Her şeyin en iyisinin kullanıldığı, sosyal alanlarıyla birlikte güzel okul binalarına kavuşuyoruz. Onlardan biri de İnegöl ilçemizin ihtiyacı idi. Orhaniye Mahallesi'ndeki mevcut okula, ilave 16 derslik talebi geldi. 3 katlı bu yapının kullanım alanı 3400 metrekare.

BİR AN ÖNCE BİTMELİ

"Çelebiler İnşaat Sahibi Mustafa Çelebi ile birlikte bu ilim irfan yuvamızın da temeli atmış bulunuyoruz. Hedefimiz bu yapıların bir an önce bitmesi ve eğitime katkı sağlamasıdır. Projeye destek olanlara teşekkür ediyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Çelebiler İnşaat Sahibi Mustafa Çelebi de okumanın ve eğitim kurumların önemine dikkat çekerek, böyle bir imkanı kendilerine tanıdığı için Başkan Altepe'ye teşekkür etti.