Altın Alacaklar Dikkat! 25 Nisan Güncel Altın Fiyatları Altın Alacaklar Dikkat! 25 Nisan Güncel Altın Fiyatları

YOĞUN İLGİ

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu ve İSKO AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Konukoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına; protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli ve fabrika çalışanları katıldı.

Grup Nağme'nin iftar öncesi verdiği ilahi konserinin ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile program devam etti.

SEKTÖRÜN LİDERİ

İftar sonrası İlçe Müftüsü Kazım Güzel tarafından yapılan yemek duasının ardından İSKO Halkla İlişkiler Müdürü, İnegöl Belediyesi eski Başkanı Cemal Arık, bir konuşma yaptı.

Konukoğlu ailesinin geleneksel iftar yemeğinin bu yıl 30'uncusunun düzenlediğini aktaran Arık, "Her Ramazanda olduğu gibi bu Ramazanda da tüm arkadaşlarımızla birlikte iftar yapabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Kalitesini ve önemini sürekli artırarak devam ettiren sektörün lideri durumuna gelen Martelli ve İSKO Dokuma İşletmelerinin birer mensubu olmak hepimiz için bir ayrıcalıktır."

"Çalışanları olarak da bu ayrıcalığa sahip olmanın haklı onurunu ve gururunu yaşıyoruz. İSKO yönetimi olarak sizlerle gurur duyuyor, İSKO'nun bu hale gelmesinde emeği geçen tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyor. Hepsine minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

PLAKET VE HEDİYE

Konuşmanın ardından İSKO çatısı altında 10, 15, 20 ve 25 yılını doldurmuş olan 360 işçiye teşekkür plaketleri verildi. 15, 20, 25 ve 30 yılını doldurmuş olan çalışanlara da altın ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

İftar programında, salona girişte verilen numaralar üzerinden yapılan çekilişle, talihli çalışanlara takım elbise, bayan elbisesi, tam altın ve yarım altın, kol saati, cep telefonu ve benzeri hediyeler verildi.