İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Demirci Ahmet, Derman, Sağlam, Mert ve Batuhan Sokaklarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

MALİYET 175 BİN TL

İncelemenin ardından konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, "Belediye Başkanlığı göreviniz devralmamızın ardından çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Gecemizi gündüzümüze katarak ekiplerimizle beraber çalışmalarımıza başladık."

"Kemalpaşa Mahallemizin Demirci Ahmet Sokak, Derman Sokak, Sağlam Sokak, Mert Sokak ve Batuhan Sokak olmak üzere 5 sokağında asfalt çalışması yapıyoruz. Yapılan bu çalışmada 250 ton PMT ve 900 ton asfalt kullanılmıştır. 5 sokağımızda gerçekleştirdiğimiz bu asfalt çalışmamızın belediyemize maliyeti ise 175 bin TL'dir" dedi.

1 Mayıs'ta İstanbul'da Ulaşım Kısıtlamaları: Taksim ve Çevresi Erişime Kapanıyor! 1 Mayıs'ta İstanbul'da Ulaşım Kısıtlamaları: Taksim ve Çevresi Erişime Kapanıyor!

HALKIMIZ HİZMETİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR

"İnegöl'ümüz ve ilçe halkımız hizmetin en güzelini, en kalitelisini hak ediyor" diyen Taban, "Bizler de İnegöl Belediyesi olarak bu bilinç ve farkındalıkla ilçe halkımıza daha müreffeh bir ortam sağlamak adına hizmetlerimizi şehrimizin dört bir yanında devam ettireceğiz" diye konuştu.