Başkanvekili Ümit Aybil, Yönetim Kurulu üyesi Murat Esiner ve Oda Genel Sekreteri N.Kamuran Balkan ile birlikte ziyaret gerçekleştiren Oda Başkanı Özcan Ayhan;

İNEGÖL ÜRETİYOR

"İnegöl, Türkiye'nin önemli üretim merkezlerinden birisi durumundadır. İnegöl'de Mobilya Sanayisi ile birlikte şu anda farklı bölgelerde bulunan 3 adet Organize Sanayi Bölgeleri ile birlikte SGM'ye kayıtlı 70 bin civarında kayıtlı çalışan bulunmaktadır."

İSTİHDAM ÇOĞALMALI

"Bu sayı Türkiye'de bulunan birçok şehir nüfusundan fazladır. İnegöl Mobilyacılar Odası olarak üyelerimizin işlerini geliştirmelerini, üretimlerinin artması ve buna bağlı olarak istihdamın çoğalması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz."

"UYUM İÇİNDE OLACAĞIZ"

"Bu kurum sayesinde SGK ile ilgili işlemler yapmak için çalışanların yanı sıra işverenlerin Bursa´ya gitmesine gerek kalmadı. İşlemler İnegöl´de büyük bir hızla yapılıyor.

Oda olarak bu güne kadar İnegöl Sosyal Güvenlik Birimi ile uyum içinde çalıştık. Bu uyum sayesinde odamıza kayıtlı olan üyelerimizin sorunları olduğunda gereken desteği en çabuk şekilde aldık" diye konuştu.

TEK NOKTADAN HİZMET

Beşiktaş'tan AK Parti'li Aday Ahmet Metin Genç'e Suç Duyurusu Beşiktaş'tan AK Parti'li Aday Ahmet Metin Genç'e Suç Duyurusu

İnegöl SGK Müdürü Erdal Alğan ise SGK'ların tek noktadan hizmet mantığıyla bulundukları bölgelerdeki vatandaşların sosyal güvenliğe ilişkin işlemelerini, şehir merkezlerine gitme zorunluluğunu ortadan kaldırarak yapmayı hedefleyen kurumlar olduğunu söyledi.