ENFLASYONLA TOPYEKUN MÜCADELE

Enflasyonla topyekun mücadeleye dahil olan firma sayısı 2 bin 500'ü buldu. Söz konusu firmalar, belli ürünlerde yılsonuna kadar en az yüzde 10 indirim yapacak.İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) öncülüğünde İnegöl esnaflarına "enflasyonla topyekun mücadele" sloganıyla başta mobilya sektöründe olmak üzere diğer sektörler de dahil yüzde 10 indirim kampanyası başlatılmıştı.

Fiyatlarda normalleşmeyi sağlamak için Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'nı hayata geçirdiklerini hatırlatan Bakan Albayrak, "Bugün itibarıyla programa destek veren STK ve firma sayımız 2 bin 500'ü aştı" ifadelerini kullandı.Türkiye genelinde kampanyaya destek veren firma sayısı ; 2 bin 500'ü bulurken İnegöl'de ise bu rakam market zincirlerinin şubeleri hariç 70'i buldu.

İnegöl 2023 Yılı Dış Ticaret Verileri Açıklandı İnegöl 2023 Yılı Dış Ticaret Verileri Açıklandı

İNEGÖL'DEN %2,8 DESTEK

Bugün itibari ile Türkiye'de toplam 2 bin 500 firma enflasyonla mücadele programına katılırken katılan 2 bin 500 firmadan 70 tanesi İnegöl'den destek sağlarken İnegöl'deki katılım Türkiye genelindeki katılımın %2,8'ine tekabül etmekte. İnegöl enflasyonla topyekun mücadele programına verdiği destekle dikkatleri üzerine çekti.